Πειθαρχική δίωξη στον Πατίτο

Νίκος Ρόλλας
Πειθαρχική δίωξη στον Πατίτο

bet365

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε δίωξη στον Πατίτο Ροντρίγκεζ για το χτύπημα στον Ντιόγκο Φιγκέιρας.

Την επέμβαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα προκάλεσε το χτύπημα, εκτός φάσης, του Πατίτο Ροντρίγκες στον Ντιόγκο Φιγκέιρας κατά την διάρκεια του Ολυμπιακός-ΑΕΚ, την προηγούμενη εβδομάδα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Αν και εκείνη την στιγμή, τόσο ο διαιτητής, όσο και οι βοηθοί του δεν αντιλήφθησαν το περιστατικό που έγινε μεταξύ των παικτών, ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε πειθαρχική δίωξη στον μέσο της Ένωσης, κάνοντας χρήση του video...

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ...

Σας ενημερώνουμε ότι ο Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΕΚ Patricio Julian Rodriguez για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 10 παρ.1 περ. γ, και παρ.6 περ. στ. του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (αγώνας πρωταθλήματος Super League, Ολυμπιακός-ΑΕΚ, της 2/10/2016).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα