Ελλάδα, έτοιμη για το 3/3

Ελλάδα, έτοιμη για το 3/3

Gazzetta team
Ελλάδα, έτοιμη για το 3/3

bet365

Η Ελλάδα είναι έτοιμη να κάνει το 3/3 κόντρα στην Εσθονία και να προχωρήσει χωρίς απώλειες στο δρόμο για το Μουντιάλ της Ρωσίας (21:45, ΣΚΑΪ – OTE Sport 1, gazzetta.gr).

Μετά το Γιβραλτάρ και την Κύπρο, η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Εσθονία πριν την πιο δύσκολη αναμέτρηση του ομίλου, αυτή με τη Βοσνία.

Το ματς είναι σημαντικό από την άποψη ότι η Ελλάδα με νίκη κάνει το 3/3 και συνεχίζει ανενόχλητη χωρίς απώλειες στα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Συγκριτικά με το ματς της Παρασκευής, ο Σκίμπε αναμένεται να ξεκινήσει με δύο αλλαγές στη σύνθεσή του. Ο λόγος για τους Τζαβέλλα και Φορτούνη μιας και αμφότεροι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού.

Οπότε λογικά ο Σταφυλίδης από το κέντρο θα γυρίσει στο αριστερό άκρο κι ο Παπαδόπουλος θα πάει παρτενέρ του Μανιάτη. Από την άλλη, ο Μάνταλος θα είναι πίσω από τον Μήτρογλου κι ο Γιαννιώτας θα βρεθεί δεξιά ενώ δεν αποκλείεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα κι ο Καρέλης.

Οι πιθανές συνθέσεις:

Ελλάδα: Καρνέζης – Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σταφυλίδης – Παπαδόπουλος, Μανιάτης – Γιαννιώτας, Μάνταλος, Χολέμπας – Μήτρογλου

Εσθονία: Ακσάλου – Τενιάτε, Μπαράνοφ, Κλαβάν, Πικ – Μετς, Κάιτ – Λουτς, Βασίλιεφ, Ζενιόφ - Άνιερ

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα