Παραδέχθηκε έμμεσα πως απέφυγε την αστυνομία ο Βαλένσια!

Κώστας Ζάλιαρης
Παραδέχθηκε έμμεσα πως απέφυγε την αστυνομία ο Βαλένσια!

bet365

Την ανάγκη να μιλήσει για την όλη ιστορία που έχει δημιουργηθεί γύρω απ' το όνομά του, δίχως να κάνει την παραμικρή αναφορά σε πρόβλημα τραυματισμού, αισθάνθηκε ο Ένερ Βαλένσια, ουσιαστικά ομολογώντας εμμέσως πως απέφυγε την αστυνομία!

Ο διεθνής επιθετικός της Γουέστ Χαμ, προσποιήθηκε τραυματισμό στο παιχνίδι του Εκουαδόρ απέναντι στη Χιλή για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 και το βίντεο της αποχώρησής του από τον αγωνιστικό χώρο με φορείο, με τους αστυνομικούς να τον κυνηγούν, έκανε το γύρο του διαδικτύου.

Η επίσημη τοποθέτηση του ποδοσφαιριστή για το περιστατικό ήρθε μέσω social media, με τον ίδιο να παραδέχεται εμμέσως πως δεν υπήρξε πρόβλημα τραυματισμού, αλλά ότι βρίσκεται εν μέσω διαμάχης με την πρώην σύζυγό του, σε μια υπόθεση που έχει πάρει τη νομική οδό.

Όπως τονίζει, το ζήτημα αφορά τη διατροφή που οφείλει εκείνος να παρέχει στην 5χρονη κόρη του – την κηδεμονία της οποίας διεκδίκησε αλλά του αρνήθηκε το δικαστήριο – με τον ίδιο να κατηγορεί τη μητέρα του παιδιού για σπατάλη των χρημάτων με δικό της συμφέρον κι όχι της μικρής της Μπέιρα, ενώ, η γυναίκα τον έχει καταγγείλει για αθέτηση συμφωνίας και έλλειψη ενδιαφέροντος για την ανατροφή του παιδιού...

Εξαιτίας αυτού εμφανίστηκε στο γήπεδο η αστυνομία κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Εκουαδόρ με τη Χιλή, με τον Ένερ Βαλένσια ν' αποχωρεί με φορείο έχοντας προσπαθήσει να ξεγελάσει τους άνδρες των Αρχών, προσποιούμενος τραυματισμό...

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα