Η Βέροια είναι ήδη στους 19...

Η Βέροια είναι ήδη στους 19...

Γιώργος Ντυμένος
Η Βέροια είναι ήδη στους 19...

bet365

Λόγω μεταγραφών της τελευταίας στιγμής, στην ομάδα έχουν χρησιμοποιηθεί ήδη αρκετοί ποδοσφαιριστές.
Από τις ομάδες που προχώρησαν σε πολλές καλοκαιρινές αλλαγές ήταν η Βέροια, καθώς έκανε ριζική αναδιάρθρωση του ρόστερ της. Παράλληλα αποκτήθηκαν αρκετοί παίκτες στο τέλος του καλοκαιριού και έτσι στα πρώτα ματς ήταν «αμοντάριστη». Δεν είναι τυχαίο το εξής. Παρότι υπάρχουν αρκετά αποκτήματα που ακόμη δεν έχουν καν ντεμπουτάρει ως αλλαγή (π.χ. Αντονις, Ασίγκμπα, Σισοκό και άλλοι), ήδη στο αρχικό της σχήμα έχουν βρεθεί 19 διαφορετικοί παίκτες! Αριθμός πολύ μεγάλος για μόνο τέσσερα ματς.
Σε όλα ξεκίνησαν μόνο τέσσερις, ο πορτιέρο Λόπες, ο στόπερ Μαραγκός, ο μπακ Μαλόν και ο φορ Καπετάνος. Από εκεί και πέρα τρεις εμφανίσεις στην ενδεκάδα έχουν οι Νοβαλόφσκι, Μαλόν, Μπαλάφας,Βασιλαντονόπουλος και Αρτσε, ενώ από δύο οι Παπαδόπουλος, Σαρπόνγκ, Καλί, Μεληκιώτης και Βίτι. Παράλληλα υπάρχουν και ακόμη επτά ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν μόνο σε ένα παιχνίδι, πιο συγκεκριμένα οι Χαροντάκης, Μελίσσης, Σισίνιο, Τόνι Κάλβο, Παπαστεριανός, Μαρτίνες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα