«Ραντεβού στη Μίκρα»

Στον Γηραιό αναμένεται να παιχθεί ακόμη ένα... επεισόδιο

«Ραντεβού στη Μίκρα»

«Ραντεβού στη Μίκρα»

Ο Γ.Σ. Ηρακλής αλλά και οι οργανωμένοι φίλοι της ομάδας θα έχουν αύριο νέα συνάντηση στα γραφεία του συλλόγου 

Ακόμη ένα «επεισόδιο» στην έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στον Ηρακλή, αναμένεται να παιχτεί αύριο. Ο ερασιτέχνης με ανακοίνωσή του που την υπογράφουν όλα τα τμήματά αλλά και σύνδεσμοι οργανωμένων, καλεί σε συγκέντρωση στη Μίκρα τόσο τα μελών του, όσο και τους φίλους της ομάδας αλλά και τους τοπικούς βουλευτές, ώστε να συζητηθεί η επόμενη ημέρα στον Γηραιό.   
 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Την Παρασκευή 7/10 ο λαός του ΗΡΑΚΛΗ έκανε τη λαϊκή έξωση σε όσους καταστρέφουν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Οι κλειδαριές αλλάχτηκαν, ο κόσμος ήτανε παρών και τώρα έμεινε η δικαστική έξωση που λόγω γραφειοκρατίας παίρνει λίγες ημέρες. Συζητήθηκαν πολλά το βράδυ εκείνο. Ακούστηκαν και μαθεύτηκαν σε όλο το λαό πολλά ακόμα από τα οποία πολλοί δε γνωρίζανε. Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν όλοι οι φορείς του συλλόγου.
 
Ο λαός του ΗΡΑΚΛΗ είναι εδώ, αποφασισμένος να μην αφήσει κανέναν να παίζει με τις τύχες του συλλόγου.
 
Αποφασίστηκε εκ νέου ραντεβού για αύριο Δευτέρα στη Μίκρα όπου θα αποφασιστούν και οι επόμενες κινήσεις όλων μας. Καλούμε όλο το λαό του ΗΡΑΚΛΗ να βρεθεί αύριο στη Μίκρα στις 19:00. Τους φορείς όλων των τμημάτων, τους οργανωμένους και μη, τους δημοσιογράφους, τους παλαίμαχους και όλους τους βουλευτές Θεσσαλονίκης. Μετά τιμής για τον
 
Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ
 
Τα τμήματα: ΜΠΑΣΚΕΤ – JUDO – ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟ – ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ – ΠΟΛΟ – ΞΙΦΑΣΚΙΑ – ΣΤΙΒΟΣ – ΚΡΙΚΕΤ – ΡΑΓΚΜΠΥ – ΠΙΝΚ-ΠΟΝΚ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΛΕΥ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2015 Ο ΟΜΙΛΟΣ 1899 Η ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΥΡΑ 10.

Best of internet