Ρέιμ: «'Σφιχτοί', προσεκτικοί και με αντεπιθέσεις»

Ρέιμ: «'Σφιχτοί', προσεκτικοί και με αντεπιθέσεις»

Ρέιμ: «'Σφιχτοί', προσεκτικοί και με αντεπιθέσεις»

Ο τεχνικός των Εσθονών, Μάρτιν Ρέιμ, ανέλυσε τα πλάνα του για την αναμέτρηση με την Ελλάδα. Τι επισήμανε ο Σίιμ Λουτς.

Ο Ρέιμ είπε για:
 
Το πως είναι τα πράγματα στην Εσθονία μετά τη νίκη με Γιβραλτάρ: Δεν έχουμε σοβαρά προβλήματα. Νομίζω πως όλα είναι καλά. Το διάστημα που υπάρχει ανάμεσα στα δύο ματς είναι μικρό. Δεν έχεις καιρό να ξεκουραστείς και να επανέλθεις σε φουλ ρυθμούς. Θα δούμε μέσα στο παιχνίδι και μέχρι το τέλος την κατάσταση του καθενός αλλά και των 2 ομάδων.
 
Τις δυσκολίες του αγώνα και την στρατηγική του: Να είστε σίγουροι πως για αύριο θα πρέπει να... προστατεύσουμε περισσότερο στον αγωνιστικό τομέα τους εαυτούς μας σε σχέση με το Γιβραλτάρ. Δεν είναι σαν το Γιβραλτάρ το αυριανό παιχνίδι. Χρειάζεται πιο καλό... διάβασμα του αντιπάλου στο γήπεδο και να δείξουμε όσο πιο... φρέσκιοι και σωστοί στις αντιδράσεις μας.
 
Η Ελλάδα από πλευράς φυσικής κατάστασης αλλά και γενικά είναι δυνατή ομάδα. Καλή στις μονομαχίες με έναν προς έναν και ανάμεσα στις γραμμές. Πρέπει να παίξουμε κάθετα και να κάνουμε τα πράγματα απλά. Να είμαστε 'σφιχτοί' πίσω, προσεκτικοί και να χτυπήσουμε στις αντεπιθέσεις. Η Ελλάδα έχει τρωτά σημεία προς το κέντρο και εάν αμυνθούμε σωστά και παίξουμε ως ένα δυνατό και... ενιαίο σύνολο μπορούμε να σκοράρουμε στην πλάτη της άμυνάς της.
 
Έχουμε επίσης παρατηρήσει πως διαθέτει πολύ καλούς στόπερ και αμυντικούς που μετέχουν στην επίθεσή της. Περιμένω να επιτεθούν αρκετά και να μας δώσουν την ευκαιρία να... τιμωρήσουμε τα όποια λάθη.
 
Περιμένω σωστή αγωνιστική κατάσταση και κατάλληλη ψυχολογική ετοιμότητα.
 
Ο Ρέιμ μίλησε και για αλλαγές σε πρόσωπα. Από την άλλη σχόλιο για το ματς έκανε και ο Σίιμ Λουτς που είπε για:
 
Την Ελλάδα: Θα είναι ένα σκληρό, δυνατό και δύσκολο ματς. Ο καθοριστικός παράγοντας είναι το πως θα είμαστε εμείς και το πως θα παίξουμε, αυξάνοντας την πίεση προς τον αντίπαλο. Δεν πρέπει μόνο να παίξουμε άμυνα. Πρέπει να βρούμε χώρους, να δημιουργήσουμε και να μπορέσουμε να σκοράρουμε.

Best of internet