Επιστρέφει ο Λέσκοτ

Επιστρέφει ο Λέσκοτ

Επιστρέφει ο Λέσκοτ

bet365

Στην Αθήνα αναμένεται το πρωί της Δευτέρας ο Τζολέον Λέσκοτ για να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις και να αρχίσει αποθεραπεία.

Ο Αγγλος κεντρικός αμυντικός εξετάστηκε στην Αγγλία από τον Αντι Γουίλιαμς, ο οποίος αποφάσισε ότι δεν χρειάζεται να υποβληθεί σε επέμβαση. Οπως και να έχει, ο Λέσκοτ θα είναι το πρωί της Δευτέρας στην Αθήνα και θα πάει στο Ιατρικό Κέντρο για να τον εξετάσει και ο Λάκης Νικολάου ώστε να είναι σίγουροι στην ΑΕΚ για την κατάσταση του. Αμέσως μετά, ο Αγγλος θα πάει στα Σπάτα όπου και θα αρχίσει την αποθεραπεία του, με την ελπίδα όλα να πάνε καλά και να μην υπάρξει νέο πρόβλημα, το οποίο θα έχει ως συνέπεια να καθυστερήσει κι άλλο η επιστροφή του στη δράση.

Από εκεί και πέρα, το απόγευμα της Δευτέρας θα επανέλθουν στις προπονήσεις οι Κιτρινόμαυροι και θα αρχίσει η προετοιμασία για το εκτός έδρας ματς με τη Λάρισα. Ενα παιχνίδι που αποκτά ιδιαίτερη σημασία για την Ενωση μετά την ήττα στο Καραϊσκάκη και το κλίμα απογοήτευσης που επικρατεί γύρω από την ομάδα και εκνευρισμού, από την πλευρά των οπαδών, για τον Τιμούρ Κετσπάγια. Νίκη στη Λάρισα θα επαναφέρει την ηρεμία, οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα επαναφέρει τις συζητήσεις για το ποιος θα είναι ο προπονητής στο υπόλοιπο της σεζόν...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα