Ο Τσουκαλάς και οι άλλοι...

Γιώργος Ντυμένος
Ο Τσουκαλάς και οι άλλοι...

bet365

Ο Αστέρας έχει χρησιμοποιήσει έξι διαφορετικούς παίκτες στις τρεις θέσεις του άξονα, σε μόλις τέσσερα ματς.

Ο τραυματισμός του Χαμντανί και εφόσον τελικά δεν του επιτρέψει να αγωνιστεί κόντρα στον Πλατανιά, θα επιφέρει εκ νέου αλλαγές στον άξονα του Αστέρα (είχε ξεκινήσει βασικός με τον Παναθηναϊκό). Οι οποίες είναι ως έναν βαθμό αναμενόμενες, καθώς επιστρέφουν ο Δημούτσος – αναμένεται να έχει αποθεραπευτεί – και ο Ιγκλέσιας που εξέτισε.

Ο συγκεκριμένος τομέας – μπροστά από τα στόπερ και μέχρι τον φορ – είναι εκείνος που έχει δεχθεί και τα περισσότερα «πλήγματα» στους Αρκάδες την τρέχουσα σεζόν. Δεν είναι τυχαίο πως στις τρεις θέσεις, δύο στα «εξαρο-οκτάρια» και μία στο «δεκάρι», έχουν ξεκινήσει έξι διαφορετικοί παίκτες σε μόλις τέσσερα ματς. Ο Τσουκαλάς είναι ο μόνος που έχει το απόλυτο (4Χ4) στο αρχικό σχήμα, ο Φαρίνια έχει βρεθεί τρεις φορές στην ενδεκάδα, ο Ιγκλέσιας δύο και οι Χαμντανί, Δημούτσος, Τσιλιανίδης από μία (ο τελευταίος έχει ξεκινήσει βασικός συνολικά δύο φορές, αλλά ή έτερη ήταν στα άκρα).

Με τόσες συχνές αλλαγές, είναι δύσκολο μία ομάδα να βρει... ισορροπία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα