Επιστρέφει «σεληνιασμένος» ο Ανσαριφάρντ

Γιώργος Ντυμένος
Επιστρέφει «σεληνιασμένος» ο Ανσαριφάρντ

bet365

Ο Ανσαριφάρντ βρίσκει σχεδόν πάντα δίχτυα στο πρώτο ματς του Πανιωνίου μετά την επιστροφή του από κλήση του στην Εθνική Ιράν
Υποχρεώσεις με την Εθνική του Ιράν έχει αυτό το διάστημα ο Ανσαριφάρντ, όπως βέβαια και ο Μασούντ. Με την περίπτωση του πρώτου συμβαίνει το εξής αξιοπερίεργο. Οποτε γυρνά από αγώνα του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος, είναι «σεληνιασμένος». Δεν εξηγείται αλλιώς ότι σκοράρει σχεδόν πάντα στο πρώτο ματς του Πανιωνίου μετά την διακοπή και μία φορά που δεν συνέβη αυτό, έβαλε δύο κολλητά γκολ στο αμέσως επόμενο παιχνίδι. Μάλλον το παλικάρι «τρελαίνεται» από το τζετ λανγκ....
Πέρσι έπαιξε στις 17 Νοεμβρίου με το Γκουάμ και στις 22 του μηνός που άρχισε ξανά το πρωτάθλημα δεν βρήκε δίχτυα κόντρα στην Ξάνθη. Στα «καπάκια», στις 28/11, σκόραρε εις διπλούν με τον ΠΑΣ. Λίγους μήνες αργότερα, στις 29/3/2016, αγωνίστηκε απέναντι στο Ομάν. Με την επιστροφή του, έβαλε στις 3 Απριλίου γκολ με τον ΠΑΟΚ.
Το καλοκαίρι έπαιξε στα φιλικά με ΠΓΔΜ, Κιργιστάν που ήταν τον Ιούνιο και την 1η Σεπτεμβρίου κόντρα στο Κατάρ για τα προκριματικά του επόμενου Μουντιάλ. Το αμέσως επόμενο παιχνίδι του ήταν με τον Αστέρα Τρίπολης στην πρεμιέρα (10/9), όπου... ναι... τι πρωτότυπο, βρήκε πάλι δίχτυα.
Πλέον με τέτοιο σερί που έχει, «απειλεί» τον Ολυμπιακό στον πρώτο επίσημο αγώνα του μετά την διακοπή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα