Sokratis: «Μόνο με τρεις βαθμούς θα είμαστε ευχαριστημένοι»! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Sokratis: «Μόνο με τρεις βαθμούς θα είμαστε ευχαριστημένοι»! (vids)

bet365

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε στην συνέντευξη Τύπου εκ μέρους των Ελλήνων διεθνών δίνοντας το στίγμα για τρίποντο στην Εσθονία.
Ο Sokratis είπε ανάμεσα στα άλλα για:
Τον στόχο της Ελλάδας και την Εσθονία: Περιμένουμε ένα περίπλοκο και επικίνδυνο ματς. Θέλουμε πολύ τους τρεις πόντους για να μείνουμε στον... δρόμο της πρόκρισης. Εάν το συγκρίνουμε με τον αγώνα με την Κύπρο μπορούμε να πούμε ότι θα είναι διαφορετικά, διότι εδώ θα είμαστε ευχαριστημένοι μόνο με τους 3 βαθμούς της νίκης.
Η ομάδα μας δείχνει πιο καλά σε σχέση με το παρελθόν. Στις προπονήσεις πειραματιζόμαστε και δουλεύουμε σε πολλά πράγματα και το πως να είμαστε πιο πετυχημένοι. Έχουμε κάνει κουβέντα για τις επιλογές του παρελθόντος. Όλοι μας πρέπει να πάμε πιο καλά. Για ότι έγινε και ότι θα γίνει έχουμε ευθύνη όλοι οι παίκτες. Όχι μόνο ο κόουτς.
Μας λείπουν ορισμένοι παίκτες και θα είναι δύσκολα. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να είμαστε πιο έτοιμοι από ποτέ. Δεν μετράει τώρα τίποτε άλλο παρά το να δώσουμε το 100% σε άμυνα και επίθεση. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να δούμε τι πρέπει να κάνουμε.
Την δουλειά του Σκίμπε: Ο κόουτς θα πρέπει να δέχεται επαίνους για το πως έχει φτιάξει την αμυντική μας γραμμή αλλά και πάλι όμως δημιουργούμε φάσεις και σκοράρουμε. Δεν είμαστε η ίδια ομάδα όπως πριν από χρόνια. Τώρα έχουμε πιο τεχνικούς παίκτες. Είμαστε καλοί με την μπάλα στα πόδια και όταν έχουμε την κατοχή. Έχουμε βελτιωθεί αισθητά σε αυτό. Η ομάδα θα πρέπει να δουλέψει σκληρά και στα 90 λεπτά για ένα καλό αποτέλεσμα. Το κλίμα και η ατμόσφαιρα στην Εθνική έχει αλλάξει προς το καλύτερο με τον κόουτς. Μας δείχνει μεγάλο σεβασμό και μας έχει βοηθήσει πολύ. Το στιλ του παιχνιδιού μας έχει αλλάξει. Δεν παίζουμε πια τόσο αμυντικά.
 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα