Πανελευσινιακός - Παναθηναϊκός 2-2

Νίκος Αθανασίου
Πανελευσινιακός - Παναθηναϊκός 2-2

bet365

Με πολλές... ρεζέρβες στο ρόστερ και παιδιά από την ομάδα Νέων, ο Παναθηναϊκός σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στην Ελευσίνα αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον τοπικό Πανελευσινιακό με τους Βιγιαφάνιες και Χατζηγιοβάνη να είναι οι μόνοι που ξεχώρισαν κι έδειξαν ορεξάτοι!
Ο Παναθηναϊκός ξεμούδιασε απόψε κόντρα στον Πανευλεσινιακό, ο Στραματσόνι έδωσε χρόνο στους βασικούς αλλά και στις «ρεζέρβες» με την ευκαιρία της διακοπής, ωστόσο, το τελικό 2-2 απέναντι σε μία ομάδα Β' Εθνικής μόνο θετικό δεν είναι. Κάποιοι από εκείνους που περίμενε περισσότερα ο Στραματσόνι πήραν το ματς ως αγγαρεία αλλά βέβαια υπήρχαν και θετικά. Ποια ήταν αυτά; Η 100% επαγγελματική εμφάνιση από τους Κουτρουμπή και Βιγιαφάνιες αλλά και ο νεαρός Τάσος Χατζηγιοβάνης που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και φανέρωσε πτυχές του πλούσιου ταλέντου του.
Με 3-5-2 και αρκετούς βασικούς
Ο Αντρέα Στραματσόνι παρέταξε τον Παναθηναϊκό με 3-5-2 και έβαλε στην ενδεκάδα αρκετούς εκ των βασικών που είχε στην διάθεση του, ενώ έδωσε την ευκαιρία σε ποδοσφαιριστές που μέχρι στιγμής δεν είχαν χρόνο συμμετοχής. Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ξεκίνησε κάτω από τα δοκάρια. Αριστερό μπακ χαφ ο Χουχούμης, δεξί ο Μαρινάκης και οι Σάμπα, Μολέδο, Ιβανόφ στο κέντρο των μετόπισθεν. Κουτρουμπής, Βιγιαφάνιες, Μπουζούκης στην άξονα και ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος με τον Ρινάλντι στην κορυφή της επίθεσης. Φουλ της αγγαρείας Όταν σε αυτά τα ματς, οι «ρεζέρβες» δεν πιάνουν την ευκαιρία από τα μαλλιά και βλέπουν αυτού του είδους τα φιλικά ως αγγαρεία, τότε πολύ δύσκολα θα «χτυπήσουν» την πόρτα της ενδεκάδας.
Ο Παναθηναϊκός του πρώτου μέρους έδειξε πως ήρθε στην Ελευσίνα για... τουρισμό, χωρίς να έχει διάθεση για να παίξει, χωρίς ενέργεια και με πολλά εύκολα λάθη απέναντι σε έναν αντίπαλο πολύ χαμηλής δυναμικότητας. Οι «πράσινοι» απείλησαν όλες και όλες δύο φορές με τον Ρινάλντι. Ο Αγριμάκης απόκρουσε εντυπωσιακά στο 3' την προσπάθεια του Αργεντινού ενώ στο 36' ο στράικερ του «τριφυλλιού» εκτέλεσε τραγικά το πέναλτι, στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ. Οι γηπεδούχοι που είχαν πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία και είδαν το ματς ως επίσημο, το πάλεψαν και «τιμώρησαν» τον Παναθηναϊκό για την κακή του εικόνα.
Στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου, ο Σταματάκης έκανε ωραία ενέργεια μέσα στην περιοχή, την γύρισε όπως έπρεπε με δύναμη και παράλληλα και ο Ταμπάκης από κοντά έστειλε την μπάλα στο πλεκτό. «Βίγια», γκολ Ρινάλντι, Χατζηγιοβάνης και... 2-2! Στο δεύτερο μέρος, ο Παναθηναϊκός σοβαρεύτηκε και ο Λούκας Βιγιαφάνιες ήταν εκείνος που μαζί με τον Γιώργο Κουτρουμπή και τον νεαρό Χατζηγιοβάνη άλλαξαν προς το καλύτερο την εικόνα του «τριφυλλιού».
Ο Αργεντινός ήταν απολαυστικός και στο 59' «έφτιαξε» με ωραία κάθετη την ισοφάριση για τον Ρινάλντι που με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στο πλεκτό και έδειξε πως διαθέτει καλή επαφή με τη αντίπαλη εστία.
Ο «Βίγια», πάντως, δεν σταμάτησε εκεί, καθώς πέντα λεπτά αργότερα έκανε φανταστική ενέργεια από αριστερά, «πάτησε» περιοχή και εκτέλεσε από την κλειστή γωνία για το 2-1! Στην συνέχεια ο Στραματσόνι έριξε από τον πάγκο όλα τα πιτσιρίκια(Πίσπας, Αγγελόπουλος, Μαυρομμάτης, Παπανικολάου, Σερβιλάκης, Ξενόπουλος), ο Παναθηναϊκός έχασε κάποιες ευκαιρίες να πετύχει και τρίτο γκολ αλλά ένα λάθος του Μαρινάκη έδωσε την δυνατότητα στον Πανευλευσιανιακό να ισοφαρίσει.
Ο νεαρός μπακ ανέτρεψε τον Σαμπατάκο και Ναούμ στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 2-2...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα