Τι συνέβη με Φορτούνη...

Δημήτρης Τομαράς
Τι συνέβη με Φορτούνη...

bet365

Ο Έλληνας μέσος έχει οίδημα σε παλιό του χτύπημα και υπάρχουν φόβοι και για μυικό θέμα, με αποτέλεσμα να παραμένει ανοιχτό εάν θα αγωνιστεί στη Νέα Σμύρνη.

Προκάλεσε εντύπωση. Το γεγονός δηλαδή ότι ο Κώστας Φορτούνης έμεινε εκτός αποστολής της Εθνικής λίγο πριν αυτή ταξιδέψει για το Ταλίν. Κι αυτό γιατί δεν υπήρχε επίσημη ενημέρωση από πλευράς ΕΠΟ για τους λόγους που έμεινε στην Αθήνα και δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη ομάδα το απόγευμα του Σαββάτου.

Το μόνο που είχε... κυκλοφορήσει ήταν πως «έχει να κάνει με ενοχλήσεις στο πόδι». Ούτε σε πιο σημείο του ποδιού, ούτε τι ενοχλήσεις. Γιατί και ο Σταφυλίδης είχε ενοχλήσεις (έγινε κι αναγκαστική αλλαγή στο ματς με την Κύπρο), αλλά ακολούθησε την αποστολή στην Εσθονία.

Τι συνέβη λοιπόν με τον Κώστα Φορτούνη; Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Έλληνας μέσος παραπονέθηκε (την Κυριακή το πρωί) για τον τραυματισμό που είχε αποκτήσει παλαιότερα με αποτέλεσμα να εξεταστεί άμεσα από το ιατρικό τιμ της Εθνικής. Ο λόγος ήταν δύο κλωτσιές που είχε δεχθεί σε διαφορετικά σημεία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, διαπιστώθηκε πως ο Φορτούνης έχει οίδημα (πρήξιμο) στο σημείο που είχε χτυπήσει (κοντά στον αστράγαλο από παλιό διάστρεμμα) με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να βοηθήσει την Εθνική κόντρα στην Εσθονία. Και το team της Εθνικής φοβήθηκε ότι μπορεί ο τραυματισμός του να εξελισσόταν σε κάτι πιο σοβαρό, διότι είχε και άλλο μυικό... ζήτημα. Δηλαδή είχε διπλό τραυματισμό.

Τι σημαίνει αυτό; Οτι η συμμετοχή του Κώστα Φορτούνη είναι εξαιρετικά αμφίβολη και για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη!

Προφανώς ο τραυματισμός του είναι σοβαρότερος, από «απλές ενοχλήσεις» γιατί όπως γράφουμε και ο Σταφυλίδης έφυγε από το «Καραϊσκάκης» με ενοχλήσεις αλλά ακολούθησε κανονικά την αποστολή.

Ουσιαστικά ο «Φορτού» θα κάνει αγώνα δρόμου τις επόμενες μέρες για να δώσει το παρών στη Νέα Σμύρνη όμως επαναλαμβάνουμε ότι κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά δύσκολο. Εάν λοιπόν ήταν απλές... ενοχλήσεις τότε ο Φορτούνης όχι μόνο θα ταξίδευε στην Εσθονία αλλά πιθανότατα και θ' αγωνιζόταν σ' ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι για την Εθνική.

Έτσι ο Έλληνας μέσος, ο οποίος αναδείχθηκε και πολυτιμότερος στον αγώνα με την Κύπρου, έμεινε στην Ελλάδα μιας και δεν μπορούσε με τίποτα να προλάβει τον αγώνα της Δευτέρας.

Η ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ Η ΒΡΑΔΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ

Από μέρους της η ΕΠΟ επιβεβαίωσε πλήρως αργά το βράδυ του Σαββάτου το ρεπορτάζ του Gazzetta.gr για το οίδημα και τον διπλό τραυματισμό του Φορτούνη.

Πρόβλημα που διαπιστώθηκε κατόπιν εξετάσεων. Συμπληρώνοντας πως κρίθηκε σκόπιμο να μείνει Αθήνα και ενώ στην Εθνική έκαναν λόγο για μεγάλη ατυχία μετά τα προβλήματα των Φορτούνη και Τζαβέλλα. Από μεριάς του ο Ολυμπιακός αντέδρασε ως οργανισμός από την πρώτη στιγμή. Το ιατρικό του επιτελείο γεμάτο αγωνία κινητοποιήθηκε ώστε να μάθει το τι ακριβώς ίσχυε και το τι είχε συμβεί.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα