«Ω, ΠΑΟΚάρα έχω τρέλα μες το μυαλό…»! (pics-vids)

«Ω, ΠΑΟΚάρα έχω τρέλα μες το μυαλό…»! (pics-vids)

bet365

Ένα ιστορικό φιλικό ανάμεσα στην Παρτιζάν και στον ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο τη δυνατή φιλία, που υπάρχει ανάμεσα τους. Βραβεύτηκαν Ίλιτς και Ίβιτς πριν από την σέντρα.

Απίστευτη ατμόσφαιρα, που θύμιζε… Τούμπα, στο «Στάδιο Παρτιζάνα» του Βελιγραδίου, όπου 15.000 και πλέον οπαδοί της Παρτιζάν γιορτάζουν το φιλικό με τον ΠΑΟΚ φωνάζοντας ρυθμικά γνωστά συνθήματα, όπως το «ω, ΠΑΟΚάρα, έχω τρέλα, μες το μυαλό», της ελληνικής ομάδας.

Η εκπληκτική ατμόσφαιρα συνεχίστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια του φιλικού αγώνα, με τους φίλους της Παρτιζάν να δίνουν ρεσιτάλ στις κερκίδες του γηπέδου του Βελιγραδίου.

Ένα ολόκληρο γήπεδο φώναζε ρυθμικά πότε «ΠΑΟΚ» και πότε «Παρτιζάν» θέλοντας να επιβεβαιώσουν την ισχυρή φιλία, που ενώνει τις δύο ομάδες.

Η βράβευση του Ίλιτς

Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων παρατάχθηκαν μαζί στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, ενώ το γήπεδο γέμισε από εκατοντάδες ασπρόμαυρα κασκόλ της Παρτιζάν και του ΠΑΟΚ την ώρα που από τα μεγάφωνα ακουγόταν ο ύμνος της σερβικής ομάδας.

Τελευταίος εμφανίστηκε στο γήπεδο, συνοδευόμενος από τα τρία παιδιά του, ο Σάσα Ίλιτς. Ο «κάπτεν» της Παρτιζάν γνώρισε την αποθέωση. Με την σημερινή εμφάνισή του συμπλήρωσε 791 συμμετοχές με τη φανέλα των «ασπρόμαυρων» του Βελιγραδίου ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του γνωστού μας, Μόμτσιλο Βούκοτιτς.

Η Παρτιζάν βράβευσε με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας και πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Ίβιτσα Ίλιεφ, το δικό της παιδί, Βλάνταν Ίβιτς, με μια φανέλα της ομάδας, που είχε τυπωμένο το Νο 18 (που φορούσε όταν αγωνιζόταν ο Σέρβος τεχνικός του ΠΑΟΚ) και τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Ο Ίβιτς βράβευσε τον καλό του φίλο, Σάσα Ίλιτς, για λογαριασμό του «Δικεφάλου», ενώ η ομάδα του Βελιγραδίου τίμησε τον ΠΑΟΚ για την παρουσία του στο εορταστικό φιλικό παιχνίδι.

 

Τελευταία Νέα