Σβηστά η Αγγλία...

Gazzetta team
Σβηστά η Αγγλία...

bet365

Η Αγγλία δεν είχε κανένα πρόβλημα να νικήσει 2-0 την Μάλτα στο Wembley στο πρώτο παιχνίδι με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στον πάγκο. Πεντάρες για Ρουμανία, Μαυροβούνιο.

Στο πρώτο από τα τέσσερα ματς του Σάουθγκεϊτ, τα Τρία Λιοντάρια επικράτησαν πολύ εύκολα με 2-0 της Μάλτας και έκαναν το 2x2 στον όμιλο των προκριματικών του Mundial ύστερα από 0-1 στον πρώτο αγώνα σε βάρος της Σλοβακίας. Οι Αγγλοι, που παρέμειναν αήττητοι για 31ο ματς και σημείωσαν την 14η σερί νίκη, έχασαν ευκαιρίες με τους Ρούνεϊ και Στάριτζ, πριν ο δεύτερος ανοίξει τελικά το σκορ στο 29' με πανέμορφη ζυγισμένη κεφαλιά μετά τη σέντρα του Χέντερσον από δεξιά (1-0). Το 2-0 έγινε στο 38' με σουτ του Ντέλε Αλι μέσα από την περιοχή ύστερα από φάση διαρκείας, ενώ καλή στιγμή είχε και ο Γουόλκοτ. Η Μάλτα κατάφερε να σταθεί σε ανταγωνιστικό επίπεδο μόνο αμυντικά και να κρατήσει εκεί το σκορ, αφού ανάγκασε τον Τζο Χαρτ να κάνει επέμβαση για πρώτη φορά στο 82'.

Πεντάρες για Ρουμανία, Μαυροβούνιο, θύμα έκπληξης η Νορβηγία
Μετά το μεταξύ τους 1-1 στο πρώτο ματς στο Group E, Ρουμανία και Μαυροβούνιο πέτυχαν μεγάλες νίκες σε βάρος των Αρμενίας (0-5) και Καζακστάν (5-0) αντίστοιχα. Τα πράγματα έγιναν πολύ απλά για την Ρουμανία καθώς κέρδισε πέναλτι και αποβολή στο 4' και ο Στάνκου έκανε το 0-1. Αντριάν Πόπα (10'), Μαρίν (12'), Στάντσιου (29') ανέβασαν συνοπτικά τον δείκτη του σκορ στο 0-4 και το τελικό 0-5 διαμόρφωσε στο 59' ο Τσιπτσίου. Οσον αφορά το Μαυροβούνιο, επικράτησε με το ίδιο σκορ εντός έδρας του Καζακστάν χάρη σε γκολ των Τομάσεβιτς (24'), Βούκσεβιτς (59'), Γιόβετιτς (64), Μπετσιράι (73'), Σάβιτς (78'), ενώ θύμα έκπληξης έπεσε η Νορβηγία που ηττήθηκε 1-0 στο Αζερμπαϊτζάν με τέρμα του Μεντβέντεβ.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα