Λουντ: «Χαίρομαι να λένε πως βελτιώνομαι!»

Λουντ: «Χαίρομαι να λένε πως βελτιώνομαι!»

Νίκος Αθανασίου
Λουντ: «Χαίρομαι να λένε πως βελτιώνομαι!»

bet365

Με αφορμή το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Φινλανδίας, ο Ρόμπιν Λουντ μίλησε στο gazzetta.gr για την πορεία προς το Μουντιάλ και τη βελτίωση μέσω του Παναθηναϊκού.

Ο Ρόμπιν Λουντ αποτελεί πιθανότατα τον πιο βελτιωμένο παίκτη του Παναθηναϊκού για φέτος, έχοντας καταφέρει να καθιερωθεί στο πλάνο του Αντρέα Στραματσόνι και να αποκτήσει σημαντικό ρόλο στο κομμάτι της ανάπτυξης. Παίζοντας κατά κύριο λόγο στον άξονα πίσω από τον επιθετικό, ο Φινλανδός κινείται ανάμεσα στις γραμμές, διαβάζει άψογα τις κινήσεις των συμπαικτών του, «πατάει» περισσότερο περιοχή και έχει μεγάλη συμμετοχή στις επιθετικές κινήσεις που γίνονται στο αντίπαλο 1/3.

Ο 23χρονος μέσος ξεκίνησε βασικός στην αναμέτρηση της Εθνικής Φινλανδίας απέναντι στην Ισλανδία και ήταν εκείνος που έδωσε προσωρινά προβάδισμα με 2-1 στην ομάδα του, πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ με το εθνόσημο. «Αισθάνομαι πραγματικά καλά μετά το πρώτο μου γκολ, αλλά το τέλος του παιχνιδιού ήταν απογοητευτικό, οπότε σε τελική ανάλυση το ματς δεν έφερε μεγάλη χαρά», τόνισε αρχικά στο gazzetta.gr.


Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα του ενόψει Μουντιάλ 2018: «Ο στόχος μας είναι να προκριθούμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο, παρότι ξέρουμε ότι είναι δύσκολο. Τα πρώτα μας παιχνίδια δεν πήγαν πολύ καλά, αλλά ακόμα ο όμιλός μας είναι ανοιχτός και μια νίκη την Κυριακή θα μας βοηθούσε πολύ».

Ο Λουντ παραδέχθηκε ότι αισθάνεται και ο ίδιος βελτιωμένος, υπογραμμίζοντας πως η προπόνηση σε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός τον βοηθάει να γίνεται κάθε μέρα και καλύτερος. «Είμαι χαρούμενος να ακούω ότι ο κόσμος με βλέπει να βελτιώνομαι, είναι κάτι που το αισθάνομαι και εγώ. Προπονήθηκα πολύ το καλοκαίρι, αισθάνομαι καλά, ενώ με βοηθάει και το ότι έχω μείνει μακριά από τραυματισμούς. Φυσικά η προπόνηση με μια καλή ομάδα, με πολλούς ποιοτικούς παίκτες, σε βοηθάει να γίνεσαι κάθε μέρα και καλύτερος».

Τέλος, αναφέρθηκε στις φετινές ατομικές και ομαδικές επιδιώξεις του: «Ελπίζω να συνεχίζω να βελτιώνομαι και φέτος να έχουμε επιτυχία με τον Παναθηναϊκό!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα