«Κόλλησαν» στο μηδέν Πανιώνιος και Λαμία

Νίκος Μαρούδας
«Κόλλησαν» στο μηδέν Πανιώνιος και Λαμία

bet365

Την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα είχε ο Μιλόγεβιτς στο ισόπαλο (0-0) φιλικό του Πανιώνιου με τη Λαμία στη Νέα Σμύρνη.

Χωρίς νικητή τελείωσε η φιλική αναμέτρηση του Πανιώνιου με την Λαμία. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, με τον Μιλόγεβιτς να δοκιμάζει διάφορα σχήματα και πρόσωπα... Ο τεχνικός του «Ιστορικού», έδωσε χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν μέχρι τώρα χρόνο συμμετοχής ώστε να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

Οι «κυανέρυθροι», ήταν πιο κινητικοί και απείλησαν με τον Ενκόνγκ στο 47', ενώ στο 81' ο Πίτκας, κράτησε το μηδέν μετά από εκτέλεση φάουλ του Βουκελάτου.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννιώτης (46’ Βοσνιάδης), Αργυρόπουλος, Πατσατζόγλου, Οικονόμου (46’ Γκιοατά), Τασουλης, Κρητικός, Κόρμπος (46’ Πινιώτης), Ολαϊτάν, Καθάριος (68’ Κερασίδης), Φούντας (46’ Βουκελάτος), Ενγκόγκ

ΛΑΜΙΑ: Τσέναμο, Σπυρόπουλος, Βαλιός, Αναστασιάδης, Πεταυράκης, Όμο, Μπλάζιτς, Τζόκιτς, Βασιλόγιαννης, Τσούκαλος, Βάντερσον

Έπαιξαν και οι: Πίτκας, Καραγιάννης, Παπαργυρίου, Μπουλούλης, Πατσαρούχας, Κοτσώνης, Αντωνόπουλος, Παπαευθυμίου

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα