ΠΑΣ Γιάννινα: Δεν αλλάζει το 3-5-2

Γιώργος Ντυμένος
ΠΑΣ Γιάννινα: Δεν αλλάζει το 3-5-2

bet365

Ο ΠΑΣ μετά από πολύ καιρό αναμένεται να είναι ουσιαστικά «κομπλέ», ωστόσο ο Πετράκης θα συνεχίσει με την επιτυχημένη «συνταγή» .
Φινάλε του αγώνα της Κέρκυρας, όπου ο ΠΑΣ πήρε τη νίκη με 1-0. Η «χρυσή» αλλαγή Βιδάλ, το «ανέβασμα» του Ζάιρο, η επιστροφή του Λίλα από τιμωρία και η διαφαινόμενη αποθεραπεία του Ακόστα, άρχιζαν να βάζουν... δύσκολα στον Γιάννη Πετράκη ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό που ακολουθεί.
Βλέπετε ο «Αγιαξ της Ηπείρου» επί των ημερών του χρησιμοποιεί 3-5-2 και είναι «ερωτηματικό» πως θα «χωρέσουν» όλοι οι παραπάνω στο αρχικό σχήμα, plus τους Κοζορώνη, Κόντε, Μαμπουλού και ίσως τον Γιάκο. ««Δεν μπορούμε να απαντήσουμε σε κάτι τέτοιο. Να ξέρετε όμως ότι πρέπει να έχουμε ισορροπίες στο παιχνίδι», απάντησε τότε.
Πλέον μία εβδομάδα μετά και με τον Ακόστα να φαίνεται σχεδόν πανέτοιμος – φαίνεται πως θα ξεπεράσει την θλάση που υπέστη σε χρόνο ρεκόρ – αλλά και τον Μιχαήλ «ετοιμοπόλεμο», ο Πετράκης δείχνει να πιστεύει – και λογικά – πως δεν υπάρχει λόγος αλλαγών. Ο ΠΑΣ όλο το καλοκαίρι «δούλεψε» με τριάδα στην άμυνα. Ακόμη και στα ενδιάμεσα φιλικά των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων – π.χ. εκείνο με την Κέρκυρα – δεν άλλαξε σύστημα παρότι έπαιζε με θεωρητικά αναπληρωματικούς, ενώ κάτι ανάλογο έχει συμβεί και ως τώρα τις ημέρες της διακοπής.
Ετσι παρότι όλα δείχνουν πως η ομάδα για πρώτη φορά στην τρέχουσα σεζόν θα παίξει ουσιαστικά κομπλέ, το πετυχημένο και δοκιμασμένο στην πράξη 3-5-2 του Πετράκη θα συνεχίσει να αποτελεί το κλασικό της σύστημα. Οπότε κάποιοι θα χρειαστεί να «θυσιαστούν», αφού ας μην ξεχνάμε πως υπάρχει πληθώρα επιλογών και στα στόπερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα