Χωρίς Φορτούνη η Εθνική!

Δημήτρης Τομαράς
Χωρίς Φορτούνη η Εθνική!

bet365

Εκπληξη πρώτου μεγέθους με τον Έλληνα μέσο να μην ακολουθεί την αποστολή στο Ταλίν της Εσθονίας! Εκτός και ο τραυματίας Γιώργος Τζαβέλλας.
Η αποστολή της Εθνικής αναχώρησε το απόγευμα του Σαββάτου από την Αθήνα με προορισμό το Ταλίν, όπου την Δευτέρα θα δώσει τον τρίτο αγώνα της στην προκριματική φάση του Μουντιάλ 2018. Ομως σε αυτήν υπάρχει μια έκπληξη πρώτου μεγέθους. Οχι δεν αναφερόμαστε στην απουσία του τραυματία, Γιώργου Τζαβέλλα.
Ηταν κάτι φυσιολογικό καθώς υπάρχουν φόβοι πως μπορεί να λείψει ακόμα και για έναν μήνα. Η έκπληξη αφορά τον Κώστα Φορτούνη. Ειδικά από την στιγμή που ήταν MVP στο Ελλάδα - Κύπρος. Και λέμε έκπληξη πρώτου μεγέθους γιατί δεν είχε γίνει γνωστός κάποιος τραυματισμός του που να δικαιολογούσε την απουσία του από την αποστολή. Ούτε κατά την διάρκεια του αγώνα (έπαιξε και στα 90 λεπτά), ούτε μετά το τέλος του αγώνα. Ακόμα και στο δελτίο Τύπου της Εθνικής το μόνο που γινόταν γνωστό ήταν πως «την αποστολή δεν ακολούθησαν ο Γιώργος Τζαβέλλας και ο Κώστας Φορτούνης»!
Σε σχέση με το πρόγραμμα οι ώρες (τοπικές) των επίσημων συνεντεύξεων Τύπου / προπονήσεων της Ελλάδας και της Εσθονίας την Κυριακή 9/10 ενόψει του αγώνα τους στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2018:
Ελλάδα
Συνέντευξη Τύπου: 17:15 («A. Le Coq Arena»)
Προπόνηση: 18:00 («A. Le Coq Arena» - 15’ ανοιχτή)
Εσθονία
Συνέντευξη Τύπου: 18:30 («A. Le Coq Arena»)
Προπόνηση: 19:00 («A. Le Coq Arena» - 15’ ανοιχτή)
Διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν από την FIFA οι εξής:
Διαιτητής: Istvan Vad (Ουγγαρία)
1ος Βοηθός: Norbert Istvan Albert
2ος Βοηθός: Peter Berettyan
4ος Διαιτητής: Sandor Ando-Szabo
 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα