Αστέρας Τρίπολης: Η... κατάρα του Αστέρα

Ο Χαμντανί έγινε ο τέταρτος του χτυπά σε λιγότερο από δύο μήνες

Αστέρας Τρίπολης: Η... κατάρα του Αστέρα

Αστέρας Τρίπολης: Η... κατάρα του Αστέρα

Οι Αρκάδες από την αρχή της σεζόν έχουν πολλά προβλήματα με τραυματισμούς και τιμωρίες.

Ολα τα έχουν στον Αστέρα, οι τραυματισμοί τους έλειπαν. Αλλά είναι αυτό που λέμε... μην σε πάρει από κάτω. Ο Χαμντανί έγινε σήμερα ο τέταρτος παίκτης του που λογίζεται ως ποδοσφαιριστής «αποστολής» και χτυπά σε διάστημα λιγότερο των δύο μηνών, .
 
Το... κακό ξεκίνησε στις 13 Αυγούστου με τον Τριανταφυλλόπουλο, ο οποίος υπέστη χιαστούς στο φιλικό με τον Λεβαδειακό και τέθηκε νοκ άουτ. Ετσι «έχασαν» για μήνες τον βασικό τους κεντρικό αμυντικό.
 
Η... κατάρα συνεχίστηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου. Ο μεσοεπιθετικός Τσάβες υπέστη θλάση και έκτοτε δεν έχει παίξει ακόμη. Αγωνίστηκε σήμερα στο φιλικό με την Κ-20 και σταδιακά επανέρχεται. 
 
Μετά είχαμε τον τραυματισμό του Δημούτσου. Πρεμιέρα στην Νέα Σμύρνη και ο μέσος των Αρκάδων υπέστη κάταγμα στα πλευρά. Εγινε αλλαγή και αναμένεται να επιστρέψει μετά την διακοπή, αν και εκείνος δεν έπαιξε στο σημερινό φιλικό με τους «μικρού».
 
Ο Χαμντανί έγινε σήμερα ο τέταρτος άτυχος της.... παρέας – απομένει να ξεκαθαρίσει ο χρόνος της αποθεραπείας του – ενώ στην σχετική λίστα μπορεί να προστεθεί και ο Ζουμά, που θα είναι έτοιμος σε μερικές εβδομάδες.
 
Αν μάλιστα υπολογιστούν και οι τιμωρίες όπου ο Ιγκλέσιας έχει «χάσει» δύο ματς, ο Μπέρτος ένα, ενώ τώρα δεν υπολογίζεται ο Φαρίνιας, τότε σε σύνολο τεσσάρων αγώνων, οι Αρκάδες έχουν «χάσει» μίνιμουμ για ένα παιχνίδι έξι παίκτες αποστολής, που ίσως γίνουν επτά. 

Best of internet