Αστέρας Τρίπολης: Η... κατάρα του Αστέρα

Ο Χαμντανί έγινε ο τέταρτος του χτυπά σε λιγότερο από δύο μήνες

Αστέρας Τρίπολης: Η... κατάρα του Αστέρα

Οι Αρκάδες από την αρχή της σεζόν έχουν πολλά προβλήματα με τραυματισμούς και τιμωρίες.

Αστέρας Τρίπολης: Η... κατάρα του Αστέρα
Ολα τα έχουν στον Αστέρα, οι τραυματισμοί τους έλειπαν. Αλλά είναι αυτό που λέμε... μην σε πάρει από κάτω. Ο Χαμντανί έγινε σήμερα ο τέταρτος παίκτης του που λογίζεται ως ποδοσφαιριστής «αποστολής» και χτυπά σε διάστημα λιγότερο των δύο μηνών, .
 
Το... κακό ξεκίνησε στις 13 Αυγούστου με τον Τριανταφυλλόπουλο, ο οποίος υπέστη χιαστούς στο φιλικό με τον Λεβαδειακό και τέθηκε νοκ άουτ. Ετσι «έχασαν» για μήνες τον βασικό τους κεντρικό αμυντικό.
 
Η... κατάρα συνεχίστηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου. Ο μεσοεπιθετικός Τσάβες υπέστη θλάση και έκτοτε δεν έχει παίξει ακόμη. Αγωνίστηκε σήμερα στο φιλικό με την Κ-20 και σταδιακά επανέρχεται. 
 
Μετά είχαμε τον τραυματισμό του Δημούτσου. Πρεμιέρα στην Νέα Σμύρνη και ο μέσος των Αρκάδων υπέστη κάταγμα στα πλευρά. Εγινε αλλαγή και αναμένεται να επιστρέψει μετά την διακοπή, αν και εκείνος δεν έπαιξε στο σημερινό φιλικό με τους «μικρού».
 
Ο Χαμντανί έγινε σήμερα ο τέταρτος άτυχος της.... παρέας – απομένει να ξεκαθαρίσει ο χρόνος της αποθεραπείας του – ενώ στην σχετική λίστα μπορεί να προστεθεί και ο Ζουμά, που θα είναι έτοιμος σε μερικές εβδομάδες.
 
Αν μάλιστα υπολογιστούν και οι τιμωρίες όπου ο Ιγκλέσιας έχει «χάσει» δύο ματς, ο Μπέρτος ένα, ενώ τώρα δεν υπολογίζεται ο Φαρίνιας, τότε σε σύνολο τεσσάρων αγώνων, οι Αρκάδες έχουν «χάσει» μίνιμουμ για ένα παιχνίδι έξι παίκτες αποστολής, που ίσως γίνουν επτά. 

Best of internet