Πρόβλημα με Χαμντανί στον Αστέρα

Gazzetta team
Πρόβλημα με Χαμντανί στον Αστέρα

bet365

Με ενοχλήσεις στον αστράγαλο αποχώρησε από το σημερινό φιλικό προπονητικού χαρακτήρα της πρώτης ομάδας του Αστέρα Τρίπολης με τους Νέους, ο Χαμντανί.

Οι Αρκάδες είχαν προγραμματίσει παιχνίδι με τη δεύτερη ομάδα ελέω και της διακοπής του πρωταθλήματος, ωστόσο, από τη νίκη (5-2) των ανδρών, προέκυψε πρόβλημα με τον Χαμντανί.

Ο Μαροκινός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αστράγαλο και αποχώρησε, με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να περιμένει πλέον τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί ο ποδοσφαιριστής, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς και το χρονικό διάστημα της απουσίας του.

Για την ιστορία, στο φιλικό, τα γκολ της πρώτης ομάδας πέτυχαν οι Γκοντό (2), Στανισάβλιεβιτς και Τσιλιανίδης από το πρώτο ημίχρονο, με τον Καλτσά να βρίσκει δίχτυα στην επανάληψη.

ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ: Αθανασιάδης, Igor, Μπέρτος, Sefil, Γιαννούλης, Τσουκαλάς, Hamdani, Τσιλιανίδης, Mazza, Stanisavljevic, Gondo.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Donnarumma, Farina, Dudu, Καλτσάς, Pochi Chavez.

Κ20: Τσιφτσής, Παπαγγελής, Ζήσης, Ευαγγέλου, Κουρτέσης, Κυριακόπουλος, Μακροστέργιος, Κώτσιρας, Νικολακόπουλος, Συρεγγέλας, Δουβίκας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα