Τζαβέλλας: «Θα επιστρέψω πιο δυνατός…»

Τζαβέλλας: «Θα επιστρέψω πιο δυνατός…»

bet365

Σοκ στον ΠΑΟΚ, που θα χάσει για περίπου ένα μήνα, τον Γιώργο Τζαβέλλα, που τραυματίστηκε στον αγώνα της Εθνικής με την Κύπρο. «Θα επιστρέψω πιο δυνατός», λέει ο διεθνής αμυντικός.

Τελικά οι φόβοι των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και της Εθνικής επιβεβαιώθηκαν σήμερα μετά και τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και τη μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε, ο διεθνής αμυντικός του «Δικεφάλου».

Το αποτέλεσμα έδειξε ότι έχει υποστεί κάκωση – διάταση στον έσω πλάγιο του δεξιού γόνατος, γεγονός που θα τον αφήσει για ένα διάστημα 3-4 εβδομάδων εκτός προπονήσεων, όπως ενημέρωσε σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

«Μεγάλη προσπάθεια και νίκη απέναντι στα αδέρφια μας. Μια άτυχη στιγμή στο τέλος του αγώνα θα μ αφήσει για λίγο καιρό εκτός. Υπόσχομαι να επιστρέψω ακόμη πιο δυνατός!», έγραψε στο μήνυμά του, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Όπως είναι γνωστό αποκλείσθηκε από την αποστολή της Εθνικής για το ερχόμενο ματς εναντίον της Εσθονίας, ενώ θα ξεκινήσει άμεσα αποθεραπεία για να προλάβει οριακά το δεύτερο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Καραμπάχ στην Τούμπα στις 3 Νοεμβρίου.

Βάσει της διάγνωσης και του διαστήματος της απουσίας του από τις προπονήσεις, ο Ίβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στην συμμετοχή του Τζαβέλλα στα παιχνίδια που ακολουθούν για τον ΠΑΟΚ εναντίον του Ηρακλή, του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ, της Καραμπάχ στο Μπακού και της Λάρισας για το Κύπελλο.

Δείτε την ανάρτησή του:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα