Φουλ επίθεση η Αγγλία με Σάουθγκεϊτ

Φουλ επίθεση η Αγγλία με Σάουθγκεϊτ

Κώστας Ζάλιαρης
Φουλ επίθεση η Αγγλία με Σάουθγκεϊτ

bet365

Αέρας ανανέωσης πνέει στην εθνική ομάδα της Αγγλίας με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στον πάγκο και τα «λιοντάρια» ετοιμάζονται απόψε να παραταχθούν με επιθετικό σχήμα απέναντι στη Μάλτα.

Οι άνθρωποι της FA έχουν εντυπωσιαστεί από τον υπηρεσιακό κόουτς από την πρώτη στιγμή που τον κάλεσαν στα γραφεία της Ομοσπονδίας για να συζητήσουν το ενδεχόμενο να του παραδώσουν μέχρι νεοτέρας το «τιμόνι», ενώ και οι διεθνείς χαρακτηρίζουν... αναζωογονητικές τις προπονητικές του μεθόδους.

Διατηρώντας τον Γουέιν Ρούνεϊ στο ρόλο του αρχηγού και δίνοντάς του φανέλα βασικού στο αποψινό ματς, ο Σάουθγκεϊτ έχει δώσει σύνθημα φουλ επίθεσης στους ποδοσφαιριστές του ενόψει του αποψινού παιχνιδιού με τη Μάλτα στο «Γουέμπλεϊ».

Τα «τρία λιοντάρια» είναι πιθανό να παραταχθούν με το 4-3-3, με τον Χαρτ κάτω απ' τα δοκάρια και τους Γουόκερ, Στόουνς, Σμόλινγκ και Μπέρτραντ στα μετόπισθεν.

Μπροστά τους, ο Τζόρνταν Χέντερσον, έχοντας βοήθεια τόσο ως εσωτερικούς μέσους, όσο και για τα άκρα, τους Ρούνεϊ και Ντέλε Άλι, ενώ στην τριπλέτα της επίθεσης, βάσει των όσων αναφέρει ο βρετανικός Τύπος, θα παρουσιαστούν οι Στάριτζ, Λίνγκαρντ και Γουόλκοτ.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα