Μανωλάς: «Θα δείτε μία άλλη Εθνική»

Μανωλάς: «Θα δείτε μία άλλη Εθνική»

Μανωλάς: «Θα δείτε μία άλλη Εθνική»

Το καλό κλίμα επέστρεψε στην Εθνική, σύμφωνα με τον Μανωλά, που τόνισε πως παρά την μέτρια εμφάνιση, η Ελλάδα νίκησε και είναι πρώτη στον όμιλο μαζί με το Βέλγιο. 

Στην επιστροφή του καλού κλίματος στην Εθνική, στάθηκε ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος μίλησε για την νίκη κόντρα στην Κύπρο και την διεκδίκηση της παρουσίας στα γήπεδα της Ρωσίας το 2018.

«Το 2/2 είναι σημαντικό, κρατάμε μόνο τους τρεις βαθμούς, δεν ήταν η καλύτερή μας εμφάνιση. Είμαστε πρώτοι στον όμιλο μαζί με το Βέλγιο...», είπε αρχικά ο αμυντικός της Ρόμα, που τόνισε πως «Δεν έγινε ξαφνικά μικρή ομάδα η Εθνική επειδή αποτύχαμε τα δύο προηγούμενα χρόνια. Ολοι οι παίκτες αγωνίζονται σε μεγάλες ομάδες. Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι με την Εσθονία και πρέπει να το κερδίσουμε». 

Τέλος, μίλησε και για τις αλλαγές που παρουσιάζει η εικόνα της Εθνικής, σχολιάζοντας: «Εχει επανέλθει το κλίμα που υπήρχε τα παλαιότερα χρόνια, μαχόμαστε όλοι για το καλό της Εθνικής. Αν μπορέσουμε να δείξουμε το καλύτερο μας πρόσωπο, γιατί σήμερα δεν το κάναμε, θα δείτε μία άλλη Εθνική». 

Best of internet