Καρνέζης: «Χαρήκαμε που ευχαριστήσαμε τον κόσμο»

Καρνέζης: «Χαρήκαμε που ευχαριστήσαμε τον κόσμο»

Δημήτρης Τομαράς
Καρνέζης: «Χαρήκαμε που ευχαριστήσαμε τον κόσμο»

bet365

Ο Ορέστης Καρνέζης στάθηκε στη βελτιωμένη εμφάνιση της Εθνικής και στη χαρά που έδωσε η Ελλάδα στον κόσμο που βρέθηκε στο Καραϊσκάκη.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα του ΟΤΕ:

«Στο τέλος μετράει η νίκη και οι 3 βαθμοί. Σίγουρα θέλουμε να παίζουμε και καλό ποδόσφαιρο. Στο πρώτο παίξαμε αρκετά καλά, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, αλλά δεν μπορείς 90 λεπτά είσαι στον ίδιο ρυθμό. Διαχειριστήκαμε σωστά το ματς και πήραμε 3 βαθμούς που είναι πολύ σημαντικοί. Συνεχίζουμε».

Για το ματς με την Εστονία: «Η ομάδα έχει αποδείξει ότι έχει ποιότητα. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, αλλά είμαστε πλήρης σε όλες τις θέσεις. Μπορούμε να κάνουμε την ζημιά ανά πάσα στιγμή. Σημαντικό και το γεγονός ότι δεν δεχτήκαμε γκολ».

Για τον κόσμο: «Ξέρουμε ότι έχουμε πικράνει τον κόσμο, είχαμε καιρό να κάνουμε καλό παιχνίδι στην έδρα μας. Χαρήκαμε και εμείς και ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν δίπλα μας ελπίζω να είναι ακόμα περισσότερος στη συνέχεια».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ξεκινήσαμε δυνατά, κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Τώρα πρέπει να ξεχάσουμε το σημερινό παιχνίδι και να κοιτάξουμε αυτό με την Εσθονία. Είναι σημαντικό ότι διαχειριζόμαστε το σκο και να διατηρούμε χαμηλούς τόνους. Θέλουμε πάρα πολύ να ανατρέψουμε την κατάσταση. Υπάρχει μία ευημερία λόγω των καλών αποτελεσμάτων, αλλά στο ποδόσφαιρο τα πάντα μπορούν να αλλάξουν σε μια μέρα. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, να μη σταματήσουμε, ακόμα χρειάζεται προσπάθεια».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα