Μηδέν στην άμυνα ένα χρόνο και ένα μήνα μετά!

Μηδέν στην άμυνα ένα χρόνο και ένα μήνα μετά!

Νίκος Μαρούδας
Μηδέν στην άμυνα ένα χρόνο και ένα μήνα μετά!

bet365

395 μέρες πέρασαν από την τελευταία φορά που η Εθνική ομάδα δεν δέχτηκε γκολ σε επίσημο παιχνίδι! Από το 2013 είχε να κρατήσει το μηδέν στο Καραϊσκάκη!

Η Ελλάδα επικράτησε 2-0 της Κύπρου συνεχίζοντας με νίκες στα προκριματικά του Μουντιάλ. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, δεν κρατάει όμως μόνο το 2/2 από το παιχνίδι με τους Κύπριους και ότι έφτασε τους 6 βαθμούς.

Κρατάει και το μηδέν παθητικό. Αυτό είχε να συμβεί από τις 7 Σεπτεμβρίου 2015. Τότε ήταν στη Ρουμανία που η Ελλάδα είχε μείνει ισόπαλη 0-0 με τους Ρουμάνους. Από εκείνη τη μέρα η Ελλάδα δεν είχε κρατήσει το μηδέν, αφού και από το Γιβραλτάρ στην πρεμιέρα δέχτηκε γκολ.

Σε ότι αφορά την τελευταία φορά που έμεινε το μηδέν σε εντός έδρας παιχνίδι, πρέπει να γυρίσουμε στο μακρινό πλέον 2013! Συγκεκριμένα στις 15 Οκτωβρίου 2013, όταν για τα προκριματικά του Μουντιάλ η Ελλάδα είχε επικρατήσει με 2-0 του Λιχτενστάιν. Από τότε πέρασαν τα... εφιαλτικά προκριματικά του Euro με την Εθνική μας να μην κρατά σε κανένα παιχνίδι στο Καραϊσκάκη το μηδέν στην άμυνα.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα