Μαρουκάκης: «Δεν φοβόμαστε»

Μαρουκάκης: «Δεν φοβόμαστε»

Gazzetta team
Μαρουκάκης: «Δεν φοβόμαστε»

bet365

Ο νεαρός φορ της Λάρισας έδειξε αισιόδοξος για το ματς με την ΑΕΚ και όχι μόνο.

Το πρόσωπο των ημερών ήταν στην Λάρισα ο Μαρουκάκης, που τελικά συνεχίζει στην ομάδα. Ο νεαρός φορ μίλησε στο «AEΛ RADIO» για τα όσα συνέβησαν, αλλά και το επερχόμενο ματς με την ΑΕ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ

-για το πως είδε εκείνος τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές και το πρόσωπο της ΑΕΛ στα παιχνίδια:

«Προσωπική μου άποψη είναι ότι μέσα στο AEL FC ARENA παίζουμε πάντα πολύ καλύτερα, από ότι εκτός έδρας και αυτό το εντόπισα και πέρσι, παρόλο που κερδίζαμε εκτός, πάλι δεν δείχναμε τόσο καλό πρόσωπο, όσο εντός έδρας. Αυτό θα πρέπει να το αλλάξουμε. Δηλαδή τα δυο εντός με τα δυο εκτός η μέρα με την νύχτα. Πιστεύω αυτό θα πρέπει να αλλάξουμε, να δείχνουμε και εκτός έδρας το πρόσωπο που δείχνουμε στο ARENA. Κρατάμε βέβαια τον βαθμό στην Λιβαδειά καθώς όπως εξελίχθηκε θα μπορούσαμε να χάσουμε, αλλά και να κερδίσουμε. Και όταν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα ματς να μην το χάσεις».

-για το ότι Ερασιτεχνική και ΠΑΕ συμφώνησαν και αν αυτό είναι θετικό για τα αποδυτήρια:

«Τα αποδυτήρια είναι αποδυτήρια. Όταν βλέπεις ανακοινώσεις από Ερασιτεχνική, από εδώ και εκεί αυτό υποσυνείδητα σε επηρεάζει, αλλά εσύ πρέπει να κάνεις ότι το καλύτερο για την ομάδα. Όταν η ομάδα πηγαίνει καλά, πηγαίνεις και εσύ καλά, πηγαίνει όλη η ομάδα καλά. Όλα αυτά βέβαια και με την βοήθεια του κόσμου ο οποίος εδώ στην Λάρισα είναι απίστευτος»

-για το αν είναι έτοιμος να παίξει όποτε του ζητηθεί:

«Δούλεψα πάρα πολύ στην προετοιμασία και εννοείται είμαι έτοιμος. Βέβαια όλα αυτά που συνέβησαν με επηρέασαν είναι αλήθεια, αλλά εγώ είμαι εδώ και συνεχίζω πάλι. Αλλά είναι λογικό όταν συμβεί κάτι τέτοιο να στεναχωρηθείς, αλλά μετά φαίνονται και οι δυνατοί χαρακτήρες».

-για το παιχνίδι με την ΑΕΚ που ακολουθεί:

«Θεωρώ θα πάμε καλά, υπάρχει αισιοδοξία, δεν έχουμε κάτι να φοβηθούμε, δουλεύουμε κάθε μέρα, εμείς δεν φοβόμαστε κανέναν. Αν είμαστε εμείς καλά δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα