Έφτασε η ώρα της αξιολόγησης

Έφτασε η ώρα της αξιολόγησης

Gazzetta team
Έφτασε η ώρα της αξιολόγησης

bet365

Οι συστατικές επιστολές που έχει στα χέρια του ο Νίκος Αναστόπουλος θα μπουν πλέον στο συρτάρι του γραφείου του καθώς έφτασε η στιγμή των ουσιαστικών συμπερασμάτων.

Ο Νίκος Αναστόπουλος επιζητούσε τη διεξαγωγή ενός ισχυρού φιλικού αγώνα για την εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων επί της αγωνιστικής κατάστασης της ομάδας. Το πρόγραμμα του Ερυθρού Αστέρα δεν επέτρεπε το ταξίδι του στη Θεσσαλονίκη.

Υπό αυτές τις συνθήκες η ενδοοικογενειακή αναμέτρηση με την ομάδα Κ19 ήταν η μοναδική επιλογή του έμπειρου τεχνικού. Παράλληλα όμως μπορεί να εξελιχθεί και εξαιρετικά χρήσιμη καθώς στοιχειοθετεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την ακτινογραφία της nouvelle vague των «κίτρινων». Ο Νίκος Αναστόπουλος έχει συχνή επαφή με τον προπονητή Κ19, Πασχάλη Μελισσά, οι δυο τους εξάλλου συνεργάστηκαν πριν από περίπου δύο χρόνια. Το τσεκάρισμα των ικανοτήτων των νεαρών παικτών εντάσσεται στα «θέλω» του προπονητή του Άρη. Είναι προφανές βέβαια ότι θέλει να δει πράγματα και από τους επαγγελματίες.

Από εκεί και πέρα, στόχος του είναι να δώσει μερικά λεπτά συμμετοχής και στον Ράφικ Τζιμπούρ. Η… πρόβα τζενεράλε για τον Αλγερινό επιθετικό προβλέπεται να γίνει την Κυριακή (16/10) στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι της ομάδας. Επί τούτου, οι «κίτρινοι» βρίσκονται σε συζητήσεις με ομάδες της Football League και θα διεξαχθεί με τη λογική έναρξης του Πρωταθλήματος το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο (22-23/10).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα