Τα αδέλφια σκοράρουν!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Τα αδέλφια σκοράρουν!

bet365

Ωραία νύχτα στο Φάληρο και ο γερο-Γιοβάισα θ' αράξει να δει το... αδελφικό παιχνίδι Ελλάδας και Κύπρου, ελπίζοντας να χαρούν και οι δύο. Τουλάχιστον στο γκολ...

Καλησπέρα φίλοι μου! Για κρύα, ζεστούς καφέδες και τζάκια διαβάσατε πριν λίγες μέρες, αλλά είναι αυτό που καταριέσαι την ώρα και τη στιγμή που έβαλε τη γούνα να βγεις νωρίς το πρωί από το σπίτι και δεν ξέρεις που να κρυφτείς το μεσημέρι με τον ήλιο να σε βαράει κατακούτελα!

Γι' αυτό περιμένουμε το βραδάκι που θα είναι ωραία εκεί στο «Γ.Καραϊσκάκης» με τη νέα Εθνική Ελλάδας και το ιδιαίτερο παιχνίδι σας απέναντι στην Κύπρο. Ξέρω, σέβομαι και μου είναι αδύνατο να γράψω τη λέξη «εχθροί» για 90 λεπτά και αυτά τα... κλισέ, οπότε θα πάω στο... παρασύνθημα και εύχομαι το αποψινό ματς να έχει χαρά και για τους δύο! Άλλωστε, σε 10 από τα 12 παιχνίδια τους έχουν σκοράρει αμφότερες οι ομάδες, κάτι που για να ξαναγίνει, πληρώνει 2,50! Ο Σκίμπε πρέπει να βρει μια λύση και για τα μετόπισθεν, αν και όσο μπροστά οι Έλληνες βάζουν περισσότερα, δεν ανησυχούν.

Τα αποτελέσματα Ελλήνων και Κυπρίων έχουν... ανεβασμένο τον δείκτη του σκορ και το Over 2,5 φτάνει στο 2,10. Με τη «γαλανόλευκη» να έχει μετρήσει εννέα νίκες σε 12 παιχνίδια έναντι της Κύπρου, το ενδεχόμενο νίκης των γηπεδούχων απόψε σε ημίχρονο/τελικό, έχει απόδοση 2,00.

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ μια συμπάθεια σε αυτή την κακομοίρα την εθνική Αγγλίας την έχω ρε παιδιά... Ναι, έχει χίλια δυο θέματα, από κόμπλεξ μέχρι παντελή άγνοια από μεγάλες διοργανώσεις στη σύγχρονη εποχή, αλλά έχει κάτι το συμπαθητικό και γι' αυτό κοίταξα λίγο και το δικό της παιχνίδι. Το απόγευμα του Σαββάτου στο «Γουέμπλεϊ» με τη Μάλτα και δίχως Άλαρνταϊς. Έπειτα από τα όσα έγιναν με τον «Big Sam» να έχει... 100% ποσοστό επιτυχίας στο μόλις ένα ματς που κράτησε το «τιμόνι» οι Άγγλοι θα ζητήσουν μια εύκολη νίκη, αν και θα έχει άγχος για να έρθει αυτή.

Όσο κι αν οι Μαλτέζοι δεν είναι αντίπαλος που θα μπορούσε να κοντράρει τα «λιοντάρια», όλα θα πρέπει να τα περιμένουμε με δαύτους. Η άμυνα των φιλοξενούμενων δεν εμπνέει κανέναν και το 2-3 γκολ πληρώνει στο 3,50, ενώ, πάλι στο 3,50 θα βρούμε το σενάριο για μονάχα ένα γκολ από το πρώτο ημίχρονο στο Λονδίνο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα