Το... Respect του Ντέμη! (pic)

Το... Respect του Ντέμη! (pic)

Με ένα ξεχωριστό και ως συνήθως ρομαντικό τρόπο, ο Ντέμης Νικολαΐδης έστειλε το δικό του μήνυμα για τον απόηχο της ήττας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το... Respect του Ντέμη! (pic)

Ανέκαθεν ο Ντέμης Νικολαΐδης έβλεπε με ένα διαφορετικό τρόπο το ποδόσφαιρο, καθώς του άρεσε η ρομαντική πλευρά του αθλήματος.

Έτσι, βλέποντας τα υποτιμητικά σχόλια που ακολούθησαν της ήττας στο ντέρμπι από τον Ολυμπιακό, για τους παίκτες και τον προπονητή της ΑΕΚ, έκανε την δική του παρέμβαση...

Φρόντισε να του φτιάξουν μία φωτογραφία με όλες τις μεγάλες μορφές της Ένωσης (από τον Νεγρεπόντη, τον Μαρόπουλο και τον Κανάκη, μέχρι τον Δέλλα, Λυμπερόπουλο, τον Τσιάρτα και τον Κετσπάγια φυσικά), στην οποία να υπάρχει με υδατογράφημα η λέξη respect (σ.σ σεβασμός), θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξει οτι όποιος φοράει την φανέλα της ομάδας θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με τον ανάλογο σεβασμό.

Μόνο που στην φωτογραφία αυτή «ξέχασε» να βάλει τον εαυτό του, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον κόσμο της ΑΕΚ που φρόντισε να του κάνει τις απαραίτητες παρατηρήσεις στα σχόλια...

Best of internet