Ελλάδα μόνο για νίκη!

Ελλάδα μόνο για νίκη!

Ελλάδα μόνο για νίκη!

bet365

Η Ελλάδα υποδέχεται την Κύπρο (21.45 ΣΚΑΙ, ΟΤΕ Sport 1, gazzetta.gr) με σκοπό να κάνει το 2/2 και να συνεχίσει χωρίς απώλειες στο δρόμο για πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο Μίχαελ Σκίμπε έδωσε το σύνθημα κι οι διεθνείς μας είναι έτοιμοι να ακούσουν το Γερμανό ομοσπονδιακό τεχνικό.

Μετά τη νίκη επί του Γιβραλτάρ στην πρεμιέρα των ομίλων των προκριματικών, επόμενο εμπόδιο για την Εθνική η Κύπρος, η οποία δεν έρχεται με τις καλύτερες των προθέσεων.

Στόχος της Ελλάδας είναι να κάνει το 2/2 ώστε να μην χάσει το παραμικρό έδαφος για την πρόκρισή της στην τελική φάση του Μουντιάλ των γηπέδων της Ρωσίας.

Αυτό που θέλει ο Σκίμπε είναι πίεση ψηλά και κυκλοφορία της μπάλας.

Όσο για την 11άδα, ο Καρνέζης αναμένεται να ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια ενώ οι Τοροσίδης-Χολέμπας θα είναι στα δύο άκρα κι οι Μανωλάς-Παπασταθόπουλος θα είναι τα δύο στόπερ.

Σταφυλίδης και Μανιάτης προορίζονται για τον άξονα με τον Φορτούνη και τους Μάνταλο-Μπακασέτα να συνθέτουν την τριάδα πίσω από τον Κώστα Μήτρογλου.

Ο Χριστάκης Χριστοφόρου από την πλευρά του αναμένεται να ξεκινήσει στο ματς με τους Παναγή στο τέρμα και τους Αλεξάνδρου ή Αντωνιάδη, Δημητρίου, Λαΐφη, Ντόσα Τζούνιορ, Λαμπάν, Κυριακού, Μακρή ή Κάστανος, Χαραλαμπίδης, Εφραίμ και Μυτίδης.

Δεν αποκλείεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα ο Σωτηρίου, ο οποίος βέβαια είναι αμφίβολος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα