Μάρκο Σίλβα: «Είχε σκοπό να με βλάψει»

Μάρκο Σίλβα: «Είχε σκοπό να με βλάψει»

Gazzetta team
Μάρκο Σίλβα: «Είχε σκοπό να με βλάψει»

bet365

Κατέθεσε ενώπιον των δικαστών ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, που έκανε λόγο για... οργανωμένο σχέδιο με στόχο την καριέρα του.

Στις δικαστικές αίθουσες της πατρίδας του, βρέθηκε ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα,καθώς εξετάστηκε η περίπτωση της αγωγής που είχε καταθέσει κατά του Ζοζέ Εντουάρντο.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής είχε μιλήσει για τον Πορτογαλο προπονητή, κατηγορώντας τον ότι εξυπηρετεί συμφέροντα τρίτων, με τον Σίλβα να απαντά μέσω της δικαστικής οδού, διεκδικώντας αποζιμίωση 45.000 ευρώ.

«Με όσα ισχυρίστηκε, μας έβαλε σε σκοτεινούς δρόμους. Εγώ έφτασα στην Σπόρτινγκ έχοντας κάνει πολύ δουλειά. Ήμουν 37 χρόνων και βρέθηκε ένας άνθρωπος να ισχυριστεί για εμένα ότι είχα σκοτεινούς σκοπούς και ήθελα να καταστρέψω τον πρόεδρο του συλλόγου και την ομάδα.

Τελικά όλα έγιναν διότι αυτός ο άνθρωπος προσπάθησε να καταστρέψει εμένα. Δεν είναι εύκολο να φτιάξεις μια καριέρα, αλλά είναι εύκολο να την καταστρέψεις με ψευδείς κατηγορίες. Οι δηλώσεις του έβλαψαν εμένα προσωπικά και έκαναν κακό στην οικογένειά μου» είπε ο Σίλβα.

 

Τελευταία Νέα