Ισραήλ - Ελλάδα 4-0

Gazzetta team
Ισραήλ - Ελλάδα 4-0

bet365

Άσχημο βράδυ για τις Ελπίδες στο Ισραήλ, καθώς γνώρισαν τον διασυρμό με 4-0 για τα προκριματικά του Euro U21.

Την συντριβή με 4-0 γνώρισε από το Ισραήλ η Εθνική Ελπίδων, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των προκριματικών του Euro U21. Ελπίδες πρόκρισης δεν υπήρχαν, αντίθετα το Ισραήλ ήθελε το ματς, αλλά οι δικές μας Ελπίδες μας απογοήτευσαν... Το συγκρότημα του Αντώνη Νικοπολίδη για ακόμα ένα ματς παρουσιάστηκε κατώτερο των περιστάσεων.

Στο 27', οι Ισραηλινοί άνοιξαν το σκορ με τον Αλτμάν και πριν το τέλος του πρώτου μέρους κατάφεραν με τον Γκοζλάν να κάνουν το 2-0 στο 42'. Στην επανάληψη, η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε, με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο και να φτάνουν σε ακόμα δύο τέρματα. Στο 55' ο Πέρετζ έκανε το 3-0 και στο 60' ο Αλτμάν από τα 11 βήματα διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Ελλάδα βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 10 βαθμούς, ενώ το Ισραήλ στην δεύτερη με 18. Επόμενη αναμέτρηση για την ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη, την Δευτέρα κόντρα στην Ουγγαρία στο Περιστέρι και σίγουρα θα πρέπει ο Έλληνας τεχνικός να παρουσιάσει ένα βελτιωμένο πρόσωπο...

Ελλάδα: Χουτεσιώτης, Ρισβάνης, Σιώπης, Δώνης (46' Ορφανίδης), Χαρίσης), Μυστακίδης (60' Καραχάλιος), Βούρος, Κουλούρης (84' Μελικίδης), Τσιμίκας, Μασούρας, Πούγγουρας

Η βαθμολογία:

1 Πορτογαλίας 23

2 Ισραήλ 18

3 Ουγγαρία 12

4 Ελλάδα 10

5 Λιχτενστάιν 0

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα