Ανανεώνει με την Ιντερ ο Ικάρντι

Ανανεώνει με την Ιντερ ο Ικάρντι

Ανανεώνει με την Ιντερ ο Ικάρντι

Ιντερ και Μάουρο Ικάρντι συμφώνησαν σε όλα για το νέο συμβόλαιο και στις προσεχείς 24-48 ώρες αναμένεται και η ανακοίνωση.

Το θέμα της ανανέωσης ήρθε σε πρώτο πλάνο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και ειδικά μετά το έντονο ενδιαφέρον της Νάπολι για την απόκτηση του Αργεντίνου φορ. Οι Νερατζούρι αποφάσισαν να αρνηθούν κάθε πρόταση των Παρτενοπέι και από την στιγμή που έγινε αυτό, ήταν δεδομένο ότι ο Ικάρντι θα έπαιρνε αυτά που ήθελε για να υπογράψει το νέο συμβόλαιο. Και αυτά που ήθελε, τα παρουσιάζει η Gazzetta dello Sport, έχοντας όλες τις λεπτομέρειες της συμφωνίας...

Το νέο συμβόλαιο, λοιπόν, θα έχει διάρκεια ως το 2021, οι ετήσιες απολαβές θα είναι στα 5,5 εκατ. ευρώ, η ρήτρα αποδέσμευσης είναι στα 110 εκατ. ευρώ αλλά μόνο για ομάδες εκτός Ιταλίας (προφανώς για να αποφευχθεί νέα περίπτωση Ιγουαΐν) και από εκεί και πέρα υπάρχει μια σειρά από μπόνους: 500.000 ευρώ για κατάκτηση του Champions League, 150.000 ευρώ για κατάκτηση του πρωταθλήματος, 150.000 ευρώ για κατάκτηση του Europa League, 50.000 ευρώ για κατάκτηση του Coppa Italia, 200.000 ευρώ για έξοδο στο Champions League, 200.000 ευρώ για κάθε 10 γκολ που θα βάζει και παράλληλα θα έχει και το 50% των δικαιωμάτων της εικόνας του.

Best of internet