Πρόγραμμα - «φωτιά» για Ολυμπιακό!

Δημήτρης Τομαράς
Πρόγραμμα - «φωτιά» για Ολυμπιακό!

bet365

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τον Ολυμπιακό καθώς μετά την διακοπή τον περιμένουν 7 σημαντικά ματς με ντέρμπι στην Ελλάδα και ματς πρόκρισης στην Ευρώπη!

Πανιώνιος (Νέα Σμύρνη, 15/10), Αστανά (Φάληρο, 20/10), ΠΑΟΚ (Φάληρο, 23/10), Πλατανιάς (Φάληρο, 26/10 - Κύπελλο) Ατρόμητος (Περιστέρι, 29/10), Αστανά (Καζακστάν, 3/11) και Παναθηναϊκός (Φάληρο, 6/11) είναι τα 7 συνεχόμενα παιχνίδια σε διάστημα 23 ημερών που έχει να δώσει ο Ολυμπιακός σε Ελλάδα και Ευρώπη, μετά την διακοπή και μέχρι τις 6 Νοεμβρίου! Δεν τα λες και λίγα και τα περισσότερα εξ αυτών είναι πολύ σημαντικά.

Ξέχωρα από τα δύο ντέρμπι οι ερυθρόλευκοι στις δύο αναμετρήσεις με την Αστανά τα παίζουν όλα για όλα για την πρόκρισή τους στην συνέχεια του Europa League. Σε αυτό το διάστημα ο Πάουλο Μπέντο λόγω των αναγκών της ομάδας θα κληθεί να... ανοίξει το ρόστερ, χρησιμοποιώντας γύρω στους 17 - 18 παίκτες. Και όλα αυτά για να ανταπεξέλθει στις μεγάλες απαιτήσεις που υπάρχουν.

Η εμφάνιση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ και το εμφατικό 3-0 δημιουργήσει έξτρα αξιώσεις και ανεβάζει και άλλο τον πήχη για τους πρωταθλητές. Το συν βέβαια για τον Μπέντο είναι πως ο Ρομαό άμεσα θα είναι στο 100%, οι Μποτία και Ρέτσος επανήλθαν σε φουλ ρυθμούς, ο Ντε Λα Μπέγια δείχνει να ξεπερνάει το πρόβλημά του και ο Ομάρ θα είναι άμεσα διαθέσιμος. Υπάρχει και η επιλογή του Σιόβα για το κέντρο της άμυνας εκτός των άλλων αλλά και του Ζντιέλαρ για το κέντρο. Το σίγουρο είναι πως ο έμπειρος τεχνικός θα δώσει και ευκαιρίες σε παίκτες με μειωμένο ή ελάχιστο χρόνο συμμετοχής.

Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα... φωτιά των Πειραιωτών για το προσεχές διάστημα:

ΜΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΣΤΙΣ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΚΤΟΣ - ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΜΕ ΑΣΤΑΝΑ ΣΤΙΣ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΝΤΟΣ - EUROPA LEAGUE

ΜΕ ΠΑΟΚ ΣΤΙΣ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΝΤΟΣ - ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΜΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΣΤΙΣ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΝΤΟΣ - ΚΥΠΕΛΛΟ, ΦΑΣΗ ΟΜΙΛΩΝ

ΜΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΣΤΙΣ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΚΤΟΣ - ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΜΕ ΑΣΤΑΝΑ ΣΤΙΣ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΚΤΟΣ - EUROPA LEAGUE

ΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΤΙΣ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΝΤΟΣ - ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα