Ο Ομάρ επιστρέφει!

Ο Ομάρ επιστρέφει!

Gazzetta team
Ο Ομάρ επιστρέφει!

bet365

Ο Νορβηγός αμυντικός συμμετέχει κανονικά με την ομάδα και ταυτόχρονα κάνει ατομικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης για πιο γρήγορη επιστροφή.

Ηταν τέτοιος ο τραυματισμός του που θέλει χρόνο. Αρκετοί τον... έχουν ξεχάσει ότι υπάρχει κι αυτός στο ρόστερ. Λογικό. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έχει μείνει εκτός δράσης για πολύ μεγάλο διάστημα. Αλλά πλέον μετράει αντίστροφα και ο ίδιος από την μεριά του κάνει ότι μπορεί για να επιστρέψει νωρίτερα.

Ο Νορβηγός αμυντικός κάθε μέρα που περνάει ανεβάζει ρυθμό. Πλέον ακολουθεί μεγάλο μέρος της προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα και ταυτόχρονα κάνει και ατομικό ενδυνάμωσης αλλά και φυσικής κατάστασης. Προφανώς θα χρειαστεί κάποιο χρόνο ακόμα για να τον δούμε και στο γήπεδο αλλά πλέον ο Ομάρ έχει μπει στην τελική ευθεία.

Οσο για τους άλλους τραυματίες; Ολα τα νέα είναι ευχάριστα για τον Πάουλο Μπέντο. Ο Μποτία και ο Ρέτσος στην προπόνηση της Πέμπτης θα μπουν στο κανονικό πρόγραμμα ενώ ο Ντε Λα Μπέγια κινείται συντηρητικά μιας και δεν υπάρχει και λόγος για να βιαστεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα