Ελιουνούσι: «Οι Ολυμπιακοί είναι τελείως τρελοί!»

Ελιουνούσι: «Οι Ολυμπιακοί είναι τελείως τρελοί!»

Gazzetta team
Ελιουνούσι: «Οι Ολυμπιακοί είναι τελείως τρελοί!»

bet365

Ο Ελιουνούσι μίλησε στην πατρίδα του για τη νέα του ομάδα. Το απίστευτο σκηνικό που στην Γερμανία θα τον άφηναν εκτός αποστολής. «Είναι δύο τελείως διαφορετικοί κόσμοι»

Με απόλυτη ειλικρίνεια μίλησε στην πατρίδα του ο Ταρίκ Ελιουνούσι. Ο Νορβηγός εξτρέμ του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στα όσα ζει μέχρι στιγμής στην Ελλάδα και περιέγραψε ένα σκηνικό που άργησε στην προπόνηση και δεν... άνοιξε μύτη την ίδια ώρα που στην Γερμανία θα έμενε εκτός αποστολής.

Πες μας κάποιο περιστατικό που δείχνει την διαφορά Γερμανίας-Ελλάδας.
«Αργησα σε μία προπόνηση. Στην Γερμανία πιθανότατα να με είχαν πετάξει εκτός ομάδας αλλά εδώ είναι σα να μην υπάρχει στρες. Πήγα στον προπονητή μου (σ.σ. Πάουλο Μπέντο) και του ζήτησα “συγνώμη” αλλά αυτός είπε “huh;”. Στην Γερμανία πιθανότατα δεν θα ήμουν στην αποστολή για το επόμενο παιχνίδι οπότε έμεινα σχετικά έκπληκτος. Συγκρίνοντας τις δύο χώρες είναι δύο διαφορετικοί κόσμοι».

Τι έχεις καταλάβει για τον σύλλογο;
«Ο Ολυμπιακός είναι ένας τεράστιος σύλλογος και καταλαβαίνεις την αγάπη και την αφοσίωση που έχουν για το ποδόσφαιρο. Είναι τελείως τρελοί! Αγαπούν το ποδόσφαιρο και η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι φανταστική».

Είσαι καλύτερα με τους τραυματισμούς σου;
«Είχα πολλά τρεξίματα με τους τραυματισμούς. Είχα τόσους πολλούς. Ο ένας διαδέχονταν τον άλλο. Τώρα όμως έχω επιστρέψει. Ηταν πολύ... σπαστικό την προηγούμενη χρονιά».

Και η νέα σου εμπειρία;
«Ηταν καλό για μένα η... επανεκκίνηση. Οταν είδα ότι η Χόφενχαϊμ αγόρασε πολλούς παίκτες κατάλαβα ότι έπρεπε να παλέψω αρκετά για να πάρω την ευκαιρία μου. Δεν είχα χρόνο... Και όταν μου δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσω κάτι καινούργιο την άρπαξα από τα μαλλιά. Και αποδεικνύεται για την ώρα πως πήρα την σωστή επιλογή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα