Ιβάν σε παίκτες: «Αφήστε τους διαιτητές»!

Ιβάν σε παίκτες: «Αφήστε τους διαιτητές»!

Ιβάν σε παίκτες: «Αφήστε τους διαιτητές»!

bet365

Ο Βλάνταν Ίβιτς και ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος μετέφεραν σήμερα στους παίκτες του ΠΑΟΚ την οδηγία-εντολή του Ιβάν Σαββίδη αναφορικά με τους διαιτητές.
Οι εικόνες με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να έχουν πέσει πάνω στο βοηθό Χούσκογλου και να διαμαρτύρονται τόσο κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, όσο και στο τέλος του αγώνα με τη Βέροια, προφανώς, δεν άρεσαν στον ιδιοκτήτη του Δικεφάλου, που γνωρίζει καλά, όπως λένε στενοί συνεργάτες του, ότι η ομάδα και οι παίκτες είναι στο στόχαστρο, λόγω και των επικείμενων εκλογών της ΕΠΟ.
Έτσι πριν από την σημερινή προπόνηση μετέφερε, μέσω του Ίβιτς και του Πουρλιοτόπουλου, το μήνυμα του προς τους παίκτες του ΠΑΟΚ:
«Δεν θέλω από κανέναν να χάνει τη συγκέντρωσή του για κανέναν λόγο. Θέλω να έχετε στο μυαλό τους να παίξετε μόνο το ποδόσφαιρό σας», ήταν κάποιες κουβέντες του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, ο οποίος, όπως έλεγαν οι άνθρωποι της ομάδας, ξεκαθάρισε στους ποδοσφαιριστές πως «Ελλοχεύει ο κίνδυνος να προσπαθούν συνεχώς να σας αποσπάσουν την προσοχή».
Ο Ιβάν Σαββίδης δεν ενημέρωσε ακόμη αν θα παραστεί το Σάββατο στο Βελιγράδι για το φιλικό με την Παρτιζάν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα