«Θα εκπλαγώ εάν δεν παίξει σε μεγάλη ομάδα ο Ανσαριφάρντ»

«Θα εκπλαγώ εάν δεν παίξει σε μεγάλη ομάδα ο Ανσαριφάρντ»

bet365

Ο ατζέντης του Καρίμ Ανσαριφάρντ, Νίμα Μοντίρ μιλάει στο gazzetta.gr για τον Ιρανό φορ του Πανιωνίου εκτιμώντας πως θα παίξει στο μέλλον σε μεγάλη ομάδα. Τι λέει για τον Πανιώνιο...

Τα κανόνι από την Περσία πιάστηκε στην Πλατεία. Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ αναζητούσε μία δεύτερη ευκαιρία μετά το αποτυχημένο πέρασμα του από την Οσασούνα προκειμένου να ανεβάσει τις ποδοσφαιρικές μετοχές του.

Ο Ιρανός φορ συνεπικουρούμενος από τον συμπατριώτη του Μασούντ, δικαιώνει σε κάθε περίπτωση τους «κυανέρυθρους» που προχώρησαν τον Αύγουστο του 2015 στην απόκτηση του για δύο σεζόν.

Ο Ανσαριφάρντ ήδη αποτελεί πολύφερνο μνηστήρα για αρκετές ομάδες της Super League και όχι μόνο. Ο πρώην παίκτης της Οσασούνα έχει βρει την ποδοσφαιρική Ιθάκη του στον Πανιώνιο και απολαμβάνει κάθε στιγμή με τους «κυανέρυθρους».

Ο 26χρονος επιθετικός, έγραψε ιστορία με την Σάιπα από το Ιράν πετυχαίνοντας 40 γκολ σε 61 ματς την τελευταία διετία της καριέρας του με τον σύλλογο της πατρίδας του.

Το 2012 αποχώρησε με προορισμό την Περσέπολις. Το συνόδευε η φήμη του δεινού σκόρερ, με τον θρύλο του ιρανικού ποδοσφαίρου Αλί Νταεί να τον χρίζει διάδοχο του. Πρόκειται ουσιαστικά για τον άνθρωπο που τον ανακάλυψε και διέγνωσε το ταλέντο του.

Πριν από τρία καλοκαίρια το όνομα του Ανσαριφάρντ ακούστηκε για Μπορούσια Ντόρτμουντ, Σέλτικ, Έβερτον, ενώ η Στεάουα Βουκουρεστίου κατέθεσε πρόταση ύψους 200.000 ευρώ για εξάμηνο δανεισμό.

Κάποια εμπόδια με την στρατολογία είχαν ως συνέπεια να μπει φρένο στις φιλοδοξίες του Ιρανού στράικερ για μεταγραφή στην Ευρώπη.

Το έγκυρο περιοδικό World Soccer επέλεξε τον Ανσαριφάντ ως ένα από τα 100 μεγαλύτερα ταλέντα του κόσμου μαζί με τους Τσιτσαρίτο Ερνάντες και Τζακ Γουίλσιρ, ενώ και η επίσημη ιστοσελίδα της FIFA τον είχε κατατάξει στους παίκτες που άξιζε να παρακολουθήσει κάποιος το 2012.

Εκείνη την χρονιά κατετάγη στην 48η θέση των κορυφαίων σκόρερ του κόσμου. Έχοντας πάρει την φανέλα με το Νο10 στην εθνική Ιράν από τον ίδιο τον Αλί Νταεϊ αγωνίστηκε στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, μπαίνοντας αλλαγή στην αναμέτρηση με την Βοσνία.

Ο ατζέντης του Ανσαριφάρντ, Νίμα Μοντίρ μόνο ξαφνιασμένος δεν εμφανίστηκε από τις εμφανίσεις του Ιρανού με τον Πανιώνιο.

«Το ξέραμε προτού μεταπηδήσει στον Πανιώνιο πως θα μπορούσε να κάνει την διαφορά. Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα παγκοσμίως και είχε αξιοζήλευτο ρεκόρ τερμάτων. Είναι ένας πολύ δυνατός ποδοσφαιριστής με σωστό χαρακτήρα. Όταν έχει τον κατάλληλο προπονητή και περιβάλλον που του ταιριάζει είναι ικανός να πετύχει μεγάλα πράγματα».

Ο Σουηδός μάνατζερ μετέφερε στο gazzetta.gr την ικανοποίηση του Ιρανού από την συνεργασία του με τον Πανιώνιο.

«Ναι, είναι χαρούμενος που παίζει στον Πανιώνιο και έχει βρει ρυθμό. Ο Ανσαριφάρντ βρίσκεται στην κατάλληλη ομάδα και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος βλέποντας τον να ξεχωρίζει».

Ο Μοντίρ σκιαγράφησε τον χαρακτήρα του Ανσαριφάρντ κάνοντας λόγο για έναν δουλευταρά ποδοσφαιριστή.

«Είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος, ο οποίος δουλεύει πολύ σκληρά. Είναι ανοικτός στο να μαθαίνει και πολύ ταπεινός. Του αρέσει να προσπαθεί συνεχώς και να βελτιώνεται».

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Ιρανού θεωρείται βέβαιο πως θα δυσκολέψουν το έργο του Πανιωνίου σε ότι αφορά την παραμονή του.

«Ο χρόνος θα δείξει. Θα εκπλαγώ εάν δεν τον πάρει μεγάλη ομάδα στο μέλλον. Είναι φανταστικός ποδοσφαιριστές με τεράστιες δυνατότητες.

Το ότι δεν πέτυχε στην Οσασούνα ήταν ένα άλλο θέμα. Αυτό συνέβη μία φορά και θα πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο να σας πει τι έγινε».

Ο Μοντίρ παρότι ακούγονται και γράφονται πολλά αναφορικά με το ενδιαφέρον ουκ ολίγων συλλόγων για τον Ανσαριφάρντ δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του.

«Ακούγονται πολλές φήμες για τον Καρίμ, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω για αυτό το θέμα τώρα. Είναι παίκτης του Πανιωνίου και είναι ικανοποιημένος από τον σύλλογο.

Ο Τύπος γράφει για ενδιαφέρον από ελληνικές ομάδες, αλλά αυτά τα ξέρετε εσείς καλύτερα. Δεν μπορούμε να τα συζητάμε τώρα. Θα φανούν στο μέλλον.

Όπως προείπα είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και μπορεί να επιστρέψει σε ένα από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα