Στην έξοδο ο Μαρουκάκης

Στην έξοδο ο Μαρουκάκης

Δύσκολο μοιάζει το ενδεχόμενο να παραμείνει στο ρόστερ των «βυσσινί» ο Μαρουκάκης, παρόλο που ο ίδιος δηλώνει πως εξαντλήσει το συμβόλαιό του. 

Στην έξοδο ο Μαρουκάκης

Εκτός πλάνων είναι ο Ματθαίος Μαρουκάκης και όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει παρελθόν από την ΑΕΛ. Μπορεί ο ίδιος να δηλώνει ότι θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του, όμως αυτό, πλέον, φαντάζει από δύσκολο έως και αδύνατο. 

Το «θέμα» δεν είναι φρέσκο, άλλωστε. Αν και ο Κούγιας ήταν αυτός που τον έφερε στην Λάρισα και παρόλο που ήταν ο πρώτος σκόρερ πέρσι, το καλοκαίρι το... γυαλί ράγισε, αν δεν έσπασε. Οι δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ για... μονόλιτρες βότκες κλπ, αποτελούν ενδεικτικό παράδειγμα. 

Παίξε νόμιμα από Κινητό και Τάμπλετ στη Vistabet!

Βέβαια, το οξύμωρο της υπόθεσης, είναι ότι παρά τα όσα ειπώθηκαν, ο παίκτης έμεινε - μαζί με άλλους που επίσης είχε πάρει η μπάλα - και διεκδίκησε μία δεύτερη ευκαιρία. Σε αντίθεση με τον Λαμπρόπουλο, όμως, αυτός δε κατάφερε να κερδίσει τον Αναστασιάδη, που αφού τον έβαλε μία φορά ως αλλαγή, στην συνέχεια το έβαλε στο... ψυγείο. 

Τα τελευταία... καυγαδάκια, μέσα από δηλώσεις και social media, δεν είναι αιτία «διαζυγίου». Ίσως ούτε καν αφορμή. Είναι απλά «ξεσπάσματα» σε μία σχέση που κάπου... στράβωσε και όλα δείχνουν ότι θα έχει άδοξο τέλος. 

Best of internet