Στην έξοδο ο Μαρουκάκης

Στην έξοδο ο Μαρουκάκης

Στην έξοδο ο Μαρουκάκης

bet365

Δύσκολο μοιάζει το ενδεχόμενο να παραμείνει στο ρόστερ των «βυσσινί» ο Μαρουκάκης, παρόλο που ο ίδιος δηλώνει πως εξαντλήσει το συμβόλαιό του.

Εκτός πλάνων είναι ο Ματθαίος Μαρουκάκης και όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει παρελθόν από την ΑΕΛ. Μπορεί ο ίδιος να δηλώνει ότι θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του, όμως αυτό, πλέον, φαντάζει από δύσκολο έως και αδύνατο.

Το «θέμα» δεν είναι φρέσκο, άλλωστε. Αν και ο Κούγιας ήταν αυτός που τον έφερε στην Λάρισα και παρόλο που ήταν ο πρώτος σκόρερ πέρσι, το καλοκαίρι το... γυαλί ράγισε, αν δεν έσπασε. Οι δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ για... μονόλιτρες βότκες κλπ, αποτελούν ενδεικτικό παράδειγμα.

Παίξε νόμιμα από Κινητό και Τάμπλετ στη Vistabet!

Βέβαια, το οξύμωρο της υπόθεσης, είναι ότι παρά τα όσα ειπώθηκαν, ο παίκτης έμεινε - μαζί με άλλους που επίσης είχε πάρει η μπάλα - και διεκδίκησε μία δεύτερη ευκαιρία. Σε αντίθεση με τον Λαμπρόπουλο, όμως, αυτός δε κατάφερε να κερδίσει τον Αναστασιάδη, που αφού τον έβαλε μία φορά ως αλλαγή, στην συνέχεια το έβαλε στο... ψυγείο.

Τα τελευταία... καυγαδάκια, μέσα από δηλώσεις και social media, δεν είναι αιτία «διαζυγίου». Ίσως ούτε καν αφορμή. Είναι απλά «ξεσπάσματα» σε μία σχέση που κάπου... στράβωσε και όλα δείχνουν ότι θα έχει άδοξο τέλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα