Σπανός: «Αποφασίσαμε για Κορακάκη από την προηγούμενη εβδομάδα»

Σπανός: «Αποφασίσαμε για Κορακάκη από την προηγούμενη εβδομάδα»

Gazzetta team
Σπανός: «Αποφασίσαμε για Κορακάκη από την προηγούμενη εβδομάδα»

bet365

Ο Γιώργος Σπανός δήλωσε ότι αποφάσισε να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας ο Κορακάκης πριν από το ματς με την Ξάνθη, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι μπορεί να τα καταφέρει.

Ο Γιώργος Κορακάκης παρέμεινε στον πάγκο του Ατρόμητου για πέντε λόγους, όπως μπορείτε να διαβάσετε στο gazzetta.gr.

Παράλληλα, ο διοικητικός ηγέτης ομάδας, μιλώντας στη «Sport Day» εξήγησε ότι η απόφαση να συνεχίσει ως έχει η ομάδα έχει παρθεί από την περασμένη εβδομάδα.

«Η απόφασή μας να παραμείνει ο Γιώργος Κορακάκης στον πάγκο είχε παρθεί από την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν περιμέναμε το αποτέλεσμα της Ξάνθης. Διαπίστωσα ότι έχει μεγάλη αποφασιστικότητα και πιστεύει πολύ στις ικανότητές του. Έχω προσωπική εικόνα από τις προπονήσεις και τη δουλειά που κάνει τις τελευταίες δεκαπέντε ημέρες. Είναι μια συνειδητοποιημένη απόφαση η μονιμοποίησή του στον πάγκο. Έχει όλα τα εφόδια και πιστεύω πως και με τη βοήθεια της τύχης θα τα καταφέρει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα