Δίνει ανάσες ο Μπέντο

Δίνει ανάσες ο Μπέντο

Δίνει ανάσες ο Μπέντο

bet365

Οι συνεχείς υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη κάνουν τον Μπέντο να δίνει τριήμερο ρεπό στους παίκτες ώστε να επιστρέψουν πιο φρέσκοι ενόψει της συνέχειας.

Μέσα σε 20 μέρες, ο Ολυμπιακός έδωσε έξι ματς (Βέροια, Γιουνγκ Μπόις, Ηρακλής, ΑΕΛ, ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ). Πρόγραμμα κουραστικό με ταξίδια και ρυθμούς στο... κόκκινο.

Οι παίκτες έχουν ανάγκη από ξεκούραση - όσοι βέβαια μπορούν να πάρουν ανάσες μιας και οι εθνικές υποχρεώσεις δεν επιτρέπουν κάτι τέτοιο. Εν παραδείγματι, ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς που δεν έχει χάσει ματς θα είναι στις υποχρεώσεις της Σερβίας, όπως κι οι Ελιουνούσι - Πασιένσια.

Από την άλλη Ντα Κόστα, Ιντέγε και Ρομαό θα είναι στο Κόπα Άφρικα από τις 11-13/10. Δύο μέρες μετά οι πρωταθλητές παίζουν στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο που και φέτος έχει εκκινήσει εντυπωσιακά το πρωτάθλημα.

Και να ήθελε να δουλέψει επιπλέον ο Πορτογάλος τεχνικός θα του είναι δύσκολο με τους διαθέσιμους παίκτες που θα έχει, μιας και αυτοί που θα μείνουν πίσω επίσης έχουν ματς στα πόδια τους. Από την άλλη, δε, θα ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους Καρντόσο - Μάριν να δουλέψουν παραπάνω. Περισσότερο για τον Παραγουανό βέβαια, που δεν αποκλείεται να έχει ξεχωριστό πρόγραμμα στο Ρέντη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα