Ντιμπάλα: «Ανανεώνω με τη Γιούβε»

Ντιμπάλα: «Ανανεώνω με τη Γιούβε»

Gazzetta team
Ντιμπάλα: «Ανανεώνω με τη Γιούβε»

bet365

Ο Πάουλο Ντιμπάλα πρόλαβε τους Μπιανκονέρι και ουσιαστικά ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του.

Από την Αργεντινή όπου βρίσκεται για την εθνική ομάδα, ο 22χρονος άσος επιβεβαίωσε τα ρεπορτάζ για την υπογραφή νέου συμβολαίου με την Κυρία.

«Είμαι κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου με τη Γιουβέντους και δεν σκέφτομαι να πάω σε άλλη ομάδα. Οι φήμες για την Μπαρτσελόνα δεν έχουν νόημα γιατί ανανεώνω το συμβόλαιο με την ομάδα μου. Το να είμαι βασικός στη Γιουβέντους με έχει ωριμάσει πολύ, αυτό που μου ζητάει αγωνιστικά ο προπονητής είναι λίγο-πολύ το ίδιο που πρέπει να κάνω και στην εθνική Αργεντινής, απλά αλλάζει το σύστημα. Φέτος είναι πιο εύκολο για μένα γιατί ο Ιγουαΐν τραβάει πάνω του περισσότερους αμυντικούς και έχω περισσότερους χώρους», είπε ο Ντιμπάλα, ο οποίος σχολίασε και τις δηλώσεις του προπονητή της Αργεντινής ότι είναι ο διάδοχος του Λιονέλ Μέσι.

«Θα είναι πολύ δύσκολο να αντικαταστήσω τον Μέσι. Προσπαθώ πάντα να είμαι ήρεμος, μου αρέσουν τα κοπλιμέντα αλλά προσπαθώ να μην παρασύρομαι γιατί πρέπει να βελτιωθώ πολύ ακόμη και έχω μεγάλους στόχους να πετύχω. Είχα και έχω την τύχη να παίζω δίπλα σε σπουδαίους ποδοσφαιριστές, είναι ένα όνειρο για μένα να παίζω στην εθνική της χώρας μου με τον Μέσι, όπως είναι όνειρο να είμαι στην ίδια ομάδα με τον Μπουφόν, τον καλύτερο τερματοφύλακα στην ιστορία του ποδοσφαίρου».

 

SERIE A Τελευταία Νέα