Συνάντηση Στράτου με Alter Ego

Φώτης Καρακούσης
Συνάντηση Στράτου με Alter Ego

bet365

Οι επαφές της Λίγκας με ενδιαφερόμενους για την κεντρική χορηγία συνεχίζονται και σήμερα ο Γιώργος Στράτος συναντήθηκε με εκπροσώπους της εταιρίας Alter Ego.

Ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα που καλείται να διευθετήσει η νέα διοίκηση της Σούπερ Λίγκας είναι αυτό του βασικού χορηγού του πρωταθλήματος. Έως τώρα οι ενδιαφερόμενοι είναι δύο. Ο ΟΠΑΠ και η εταιρία Alter Ego συμφερόντων του Βαγγέλη Μαρινάκη. Με εκπροσώπους της συγκεκριμένης εταιρίας συναντήθηκε σήμερα Τρίτη ο Γιώργος Στράτος. Για την ακρίβεια ήταν μια διερευνητική επαφή, καθώς τόσο η Alter Ego, όσο ο ΟΠΑΠ ή όποια άλλη εταιρία ενδιαφέρεται, θα πρέπει ως την Παρασκευή να έχει καταθέσει την πρότασή της σε συμβολαιογράφο και την Δευτέρα όλοι οι φάκελοι θα ανοιχτούν στο Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας. Όπως αναφέραμε ως τώρα οι προτάσεις είναι σίγουρα δύο, ενώ δεν αποκλείεται να φτάσουν ακόμα και τις τέσσερις ως την Παρασκευή, κάτι που αναμένεται με ενδιαφέρον.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα