Παράταση στα διαρκείας

Παράταση στα διαρκείας

Gazzetta team
Παράταση στα διαρκείας

bet365

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα αρχίσει εκ νέου μετά από απαίτηση των φιλάθλων!

Το 3-0 επί της ΑΕΚ σίγουρα ζέστανε τον κόσμο της ομάδας. Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την καλύτερή του φετινή εμφάνιση και σίγουρα έδειξε στους φιλάθλους του συλλόγου ότι δεν είναι μια... χαμένη χρονιά όπως είχε εμφανιστεί το καλοκαίρι αλλά και μετά τις δύο σερί ήττες.

Μάλιστα όπως ανακοίνωσε η ερυθρόλευκη ΠΑΕ μετά από απαίτηση των ίδιων των φιλάθλων αρχίζει εκ νέου η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας!

Πιο συγκεκριμένα από τον Ολυμπιακό γίνονταν γνωστά τα εξής:
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, έπειτα από απαίτηση των φιλάθλων της ομάδας μας, ενημερώνει ότι θα επανεκκινήσει και θα συνεχίσει τη διάθεση εισιτηρίων διαρκείας, για την αγωνιστική περίοδο 2016-17! Οι «ερυθρόλευκοι» φίλαθλοι, οι οποίοι δεν πρόλαβαν να κλείσουν θέση στο Ναό μας, για την τρέχουσα σεζόν, έχουν εκ νέου τη δυνατότητα να το κάνουν.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα συνεχιστεί και θα γίνεται καθημερινά -και ώρες 10:00-17:30- από το τμήμα Εισιτηρίων Διαρκείας στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», καθώς και από το ίντερνετ, μπαίνοντας στη διεύθυνση www.olympiacos.org. Παράλληλα, όποιος το επιθυμεί, μπορεί να καλεί και στο τηλέφωνο 210-4800920, προκειμένου να λάβει πληροφορίες και κατευθύνσεις για την έκδοση του εισιτηρίου και να εξασφαλίσει έτσι το διαρκείας του!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα