Παραιτήθηκε η διοίκηση της Προοδευτικής

Παραιτήθηκε η διοίκηση της Προοδευτικής

Η απόφαση του Βασίλη Κατσαρού και του Τάκη Λεμονή να φύγουν από την προεδρία της Προοδευτική είναι ειλημμένη και ξεκάθαρη. 

Παραιτήθηκε η διοίκηση της Προοδευτικής

Η ανακοίνωση των Βασίλη Κατσαρού - Νίκου Λεμονή:

«Μετά από μια μεγάλη προσπάθεια που κάναμε, στο διάστημα που είμαστε στην διοίκηση της Προοδευτικής, ξοδεύοντας αρκετά χρήματα, χρόνο, κόπο, ξεπερνώντας αρκετά  σημαντικά προβλήματα και επαναφέροντας την ομάδα στις  Εθνικές Κατηγορίες, βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να γνωστοποιήσουμε στον κόσμο της Προοδευτικής την παραίτηση της διοίκησης μας.

Μια απόφαση που πάρθηκε μετά από ώριμη σκέψη, αφού υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορούμε να συνεχίσουμε.

Ασφαλώς και δεν θα αφήσουμε την ομάδα στο έλεος του θεού, για αυτό  θα δώσουμε ένα χρονικό περιθώριο 20 ημερών σε όποιον η όποιους θέλουν να αναλάβουν τον σύλλογο να το κάνουν γνωστό.

Δηλώνουμε ότι δεν έχουμε καμμιά απαίτηση, ίσα- ίσα είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε στην ομαλή διαδοχή της διοίκησης του συλλόγου μας.

Καλοπροαίρετα θα χαρούμε πολύ να υπάρξουν άνθρωποι που θα βοηθήσουν την Προοδευτική, και γιατί όχι θα μπορέσουν κάνουν περισσότερα πράγματα  από αυτά που έκανε η διοίκηση μας.

Όμως η απόφαση  μας να αποχωρήσουμε είναι ξεκάθαρη.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλον τον αγνό φίλαθλο κόσμο της Προοδευτικής, τα παιδιά της  ΝΟ GATE που μας στήριξαν στο διάστημα που είμαστε στην ομάδα.

Υ.Γ.  Εμείς  είμαστε, ήμασταν και θα είμαστε Προοδευτικάνοι».

Best of internet