«Τέτοια φάση έχω να δω εδώ και 20 χρόνια»

«Τέτοια φάση έχω να δω εδώ και 20 χρόνια»

Gazzetta team
«Τέτοια φάση έχω να δω εδώ και 20 χρόνια»

bet365

Ο Μάλαμας Τεβεκέλης μίλησε για τη διαιτησία στο Βέροια-ΠΑΟΚ, εκφράζοντας την έντονη δυσφορία του για τις αποφάσεις που πάρθηκαν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον ΑΡENA FM 89,4

«Ήταν ένα πεντακάθαρο, πολύ μεγάλο λάθος που κόστισε στην ομάδα δύο βαθμούς. Ήταν τόσο ξεκάθαρη φάση! Ήμασταν στο μπουθ του γηπέδου, η ορατότητα δεν ήταν τόσο καλή αλλά δεν χρειάστηκε να ξαναδούμε την φάση».

Για τον επόπτη:

«Ο βοηθός μάλλον ήταν στο... σπίτι του εκείνη την ώρα. Ήταν επί μονίμου βάσεως εκτός θέσης και κακώς ήταν εκεί που ήταν. Κανένας τα τελευταία χρόνια δεν εξετάζει αν κάποιος αξίζει να μπει σε μια θέση. Μπαίνει επειδή ο πρόεδρος της ένωσης του ψηφίζει καλά χωρίς να υπάρχει κάποια αξιοκρατία. Πρόπερσι έλεγαν να μειώσουν το όριο ηλικίας, πέρυσι έλεγαν να μειώσουν τους πίνακες και φέτος εξαιτίας των εκλογών έχουν διπλασιάσει όλους τους πίνακες. Έτσι θα φτιάξουν το ποδόσφαιρο»;

Για τους βαθμούς που έχει χάσει ο ΠΑΟΚ φέτος από την διαιτησία:

«Με αυτά που βλέπουμε καταλαβαίνουμε τι έχουμε μπροστά μας. Ο διαιτητής του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη έκανε λάθη, είχε κάνει λάθη και στο παιχνίδι στα Γιάννενα και τώρα τον προτείνουν για διεθνή. Με αυτό καταλαβαίνουμε πως λειτουργεί η σημερινή και η χθεσινή ΕΠΟ. Πέρυσι έγινε διεθνής ένας διαιτητής που παραπέμφθηκε επτά φορές. Έχουν αφανίσει εντελώς τους διαιτητές της Λαμίας, της Λάρισας, της Αιτωλοακαρνανίας, της Θεσσαλονίκης και άλλων ενώσεων που ήταν αντίθετες στη γενική συνέλευση της ΕΠΟ. Έχουν ανεβάσει 7-8 παιδιά που είναι σε ενώσεις δικές τους. Έτσι διαιτησία και ποδόσφαιρο δεν γίνεται».

Για το αν πληρώνει ο ΠΑΟΚ το μάρμαρο της επίθεσης στο Κύρο Βασσάρα:

«Δεν νομίζω πως έχει φτάσει μέχρι εδώ το θέμα. Δεν νομίζω να λειτούργησε ο βοηθός με αυτόν τον τρόπο. Ο Κύρος έχτισε το όνομα του με τόσο σοβαρά θεμέλια και δέχτηκε να γυρίσουν κάποιοι και να χαλάσει όσα έχει χτίσει».

Για το αν ο διαιτητής μπορούσε να πάρει πάνω του την φάση του οφσάιντ στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ:

«Είναι φάση που ανήκει και στον διαιτητή. Έχει τον χρόνο και το οπτικό πεδίο να δει από που έρχεται ο παίκτης. Άκουσα τον κ. Βαρούχα που έλεγε πως είναι άπειρος αλλά δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Ο καλός διαιτητής βλέπει και είναι ευθύνη και του διαιτητή η φάση. Εκεί που βρίσκεται ο διαιτητής μπορούσε να δει. Τέτοια φάση έχω να δω από την εποχή όπου ότι ήταν μπροστά ήταν οφσάιντ πριν από 20 χρόνια».

Για την προσπάθεια του ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή παλεύει για να μπορεί να έρχεται ο φίλαθλος και να βλέπει την ομάδα του να κερδίζει αν αξίζει να κερδίζει και να είναι περήφανος. Δεν μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω με την υπάρχουσα κατάσταση. Ακούω κάποια πράγματα για συναίνεση, αν θέλουν συναίνεση ας φέρουν τις εκλογές στη Κατερίνη, όχι στα Χανιά και ας δικαιώσουν όλους τους διαιτητές που τους έκοψαν χωρίς λόγο. Μόνο τότε θα μπορούμε να μιλάμε για συναίνεση».

Για τον παρατηρητή διαιτησίας του Βέροια – ΠΑΟΚ:

«Παρατηρητής διαιτησίας ήταν ο κ. Καλαθενός. Τον είδα που έγραφε πολλά. Όλοι οι παλιοί διαιτητές ξέρουν πως η φάση ανήκει και στον διαιτητή. Τώρα ο διαιτητής και εκτός πινάκων να βγει τι να το κάνουμε; Ο ΠΑΟΚ θα παλεύει, θα προσπαθεί αλλά ξέρουμε πως είναι και τα πράγματα. Πρέπει να είμαστε πολύ καλοί για να μην μπορούν να μας ακουμπήσουν. Ακυρώθηκε ένα γκολ και είναι καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος».

Για την παράταξη της αντιπολίτευσης:

«Εγώ μιλάω όταν τελειώνει κάτι. Πάει πολύ καλά αλλά θέλει ακόμα αγώνα».

Για τη διαιτησία του Σιδηρόπουλου:

«Τελείωσε ένα παιχνίδι 3-0 και οι παίκτες του έδωσαν συγχαρητήρια. Του έφυγαν κάποιες φάσεις αλλά δεν υπάρχει κάτι. Λάθη θα γίνονται. Το θέμα είναι πως έχουμε στον ΠΑΟΚ τρία παιχνίδια που γίνονται λάθη μόνο εναντίον μας. Λάθη θα γίνουν αλλά υπέρ και κατά όλων. Το πρόβλημα υπάρχει όταν είναι κάτι μόνιμο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα