Τελικά είχε συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ;

Τελικά είχε συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ;

bet365

Το όνομα του Μίρον Μάρκεβιτς έπαιξε αρκετές φορές για τον πάγκο του ΠΑΟΚ, αλλά όπως ο ίδιος αποκάλυψε, η διοίκηση της Ντνίπρο ζήτησε 2 εκατομμύρια ευρώ για να τον αφήσει να φύγει.

Ο Ουκρανός προπονητής, που οδήγησε το 2015 την Ντνίπρο του Λέο Μάτος και του Εβγκέν Σάχοφ στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον της πρώην ομάδας του, καθώς όπως υποστηρίζει, η ομάδα από τον Δνείπερο του οφείλει συνολικά το ποσό του 1,6 εκατομμυρίων ευρώ.

Το χειρότερο για τον Μάρκεβιτς δεν είναι μόνο το γεγονός ότι παρέμεινε για περίπου ένα χρόνο απλήρωτος, αλλά ότι η διοίκηση της Ντνίπρο όταν αυτός ζήτησε να μείνει ελεύθερος για να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα με την οποία είχε συμφωνήσει σ’ όλα και απέμενε το «ΟΚ» της διοίκησης.

«Πριν από ένα χρόνο μου προσφέρθηκε ένα καλό συμβόλαιο στην Ευρώπη, και ζήτησα να με αφήσουν να πάει, γιατί ήδη είχα διαπιστώσει ότι η ομάδα είχε οικονομικά προβλήματα. Ήμουν απλήρωτος επί τρεις μήνες και θα χάριζα αυτά τα χρήματα μόνο και μόνο για να μου επιτρέψουν να φύγω, αλλά ο πρόεδρος μου απάντησε ότι πρέπει να φέρω 2 εκατομμύρια ευρώ στον σύλλογο για να φύγω!».

Η μία από τις ομάδες, που δεν αποκλείεται να είχε συμφωνήσει ο Μάρκεβιτς, ήταν ο ΠΑΟΚ και η άλλη η Λέγκια Βαρσοβίας. Το όνομα του Ουκρανού προπονητή είχε ακουστεί έντονα για πρώτη φορά, μετά την απομάκρυνση του Αγγελου Αναστασιάδη, ξανασυζητήθηκε και γράφθηκε πριν από την συμφωνία με τον Τούντορ, αλλά και τον χειμώνα του 2016 όταν ο Κροάτης προπονητής απολύθηκε από την τεχνική ηγεσία του «Δικεφάλου» και πριν ο Ιβάν Σαββίδης καταλήξει στον Βλάνταν Ίβιτς.

 

Τελευταία Νέα