Έπαιξε με τους Under-20 της Σέλτικ ένας... 13χρόνος! (pics)

Έπαιξε με τους Under-20 της Σέλτικ ένας... 13χρόνος! (pics)

Κώστας Ζάλιαρης
Έπαιξε με τους Under-20 της Σέλτικ ένας... 13χρόνος! (pics)

bet365

Τεράστια διαφορά επιπέδου, ποδοσφαιρικής και σωματικής ωρίμανσης, όμως και πάλι, ο 13χρονος Καραμόκο Ντεμπελέ κατάφερε να παίξει με την ομάδα κ-20 της Σέλτικ στο ματς απέναντι στη Χαρτς!

Ο μικρόσωμος μεσοεπιθετικός πέρασε στο παιχνίδι της Δευτέρας με αλλαγή στο 81ο λεπτό αντί του Τζακ Άτσινσον (εκείνος 16 ετών) και μάλιστα, όπως αναφερόταν στην επίσημη ιστοσελίδα των «καθολικών», δεν έδειξε τόσο... ψαρωμένος και έκανε αυτό που χρειαζόταν στα λεπτά που αγωνίστηκε με τους μεγαλύτερούς του, κόντρα σε αντιπάλους που ασφαλώς υπερείχαν σε αρκετούς τομείς.

Ο Καραμόκο Ντεμπελέ είχε αρχίσει να προσελκύει ενδιαφέρον από ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και φανέρωνε τα θετικά ποδοσφαιρικά του χαρακτηριστικά από ένα τουρνουά στο Δουβλίνο. Ακόμα κι έτσι, όμως, ο κόουτς της ομάδας κ-20 της Σέλτικ, Τόμι ΜακΙντάιρ εξέπληξε άπαντες με την συμμετοχή του 13χρονου στην αποστολή αλλά και το χρόνο που πήρε στο παιχνίδι με τη Χαρτς!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα