Χέμεθ και Κονσεϊσάο για ΑΕΚ

Χέμεθ και Κονσεϊσάο για ΑΕΚ

Gazzetta team
Χέμεθ και Κονσεϊσάο για ΑΕΚ

bet365

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, μιας και η θέση του Κετσπάγια δεν είναι σίγουρη, με τους Πάκο Χέμεθ και Σέρτζιο Κονσεϊσάο να βρίσκονται ψηλά στη λίστα.

Παρά το γεγονός πως ο Τιμούρ Κετσπάγια παραμένει στον πάγκο της ΑΕΚ, τα πράγματα παραμένουν ρευστά. Για τον λόγο αυτό ήδη στην Ένωση έχουν φτάσει οι πρώτες προτάσεις για περιπτώσεις προπονητών.

Όπως αναφέρει η «Ώρα», μεταξύ των ονομάτων που έχουν φτάσει στα γραφεία είναι και αυτό του Πάκο Χέμεθ. Ο Ισπανός έμεινε ελεύθερος από την Γρανάδα και είχε απασχολήσει την ΑΕΚ και το καλοκαίρι.

Επίσης, ένα ακόμα όνομα που βρίσκεται ψηλά είναι και αυτό ου Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Ο Πορτογάλος είναι χωρίς ομάδα και έχει στραμμένο το βλέμμα του στην Ελλάδα, ενώ με την ΑΕΚ είχε συζητήσει και το 2012.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα