Θεοδωρίδης: «Τίμιος ο Βασσάρας»

Θεοδωρίδης: «Τίμιος ο Βασσάρας»

Gazzetta team
Θεοδωρίδης: «Τίμιος ο Βασσάρας»

bet365

Ο Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε για όλους και για όλα, χαρακτήρισε τίμιο τον Βασσάρα και αναφέρθηκε στους λόγους της απουσίας του τους τελευταίους μήνες.

Απόσπασμα από όσα είπε στο «ΦΩΣ»:

Ποτέ δεν έχει υπάρξει πρόβλημα με εμένα και τον Ολυμπιακό. Ούτε καν σκέφτηκε να κάνει κάποιος κάτι εναντίον μου. Ο πρόεδρος μού έχει μεγάλη εμπιστοσύνη και δεν έχω το παραμικρό παράπονο. Απλώς υπήρξε θέμα υγείας. Πέρασα πολύ δύσκολα του προηγούμενους δύο μήνες».

Για τον λόγο που ο Φορτούνης έτρεξε σε εκείνον μετά το γκολ: «Είχαμε πολλή συζήτηση με τον Κώστα πριν από το ματς. Όπως και με τον Μάρτινς. Αυτοί οι δύο πρέπει να δέσουν μεταξύ τους, και θα κάνουν όργια! Διότι ξέρουν μεγάλη μπάλα και είναι γρήγοροι, είναι παίκτες που μπορούν να παίρνουν το κέντρο από κάθε αντίπαλο στην Ελλάδα. Μίλησα πολύ μαζί τους. Ο Κώστας είδε στον αγώνα να βγαίνουν πράγματα και του είπα, γι΄ αυτό και έτρεξε σε εμένα. Το κεφάλαιο Φορτούνης είναι πολύτιμο και πρέπει να προσεχθεί. Του είχα πει μάλιστα ότι σίγουρα θα έβαζε γκολ. Ντεφορμαρίσματα μπορούν να συμβούν σε όλους τους παίκτες, πόσω μάλλον όταν η ομάδα ήταν άνω-κάτω με τις αλλαγές προπονητών και παικτών, δεν ήταν καλά το παιδί ψυχολογικά. Είναι παικταράς και τον χρειαζόμαστε...»

Για το αν υπάρχουν παίκτες της ΑΕΚ που θα έπαιζαν στον Ολυμπιακό: «Και μόνο αυτή η ερώτηση δείχνει το υλικό που έχει ο Ολυμπιακός. Πείτε μου έναν. Ο Μάνταλος είναι πράγματι πολύ καλός παίκτης, αλλά εμείς εκεί έχουμε τον Φορτούνη, τον Μάρτινς και τον Τσόρι».

Για το αν συνέβη κάτι με τον Γεωργάτο: «Όχι, εγώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα μαζί του και τον ευχαριστώ για όσο καιρό ήταν μαζί μου. Τον ευχαριστώ για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στον Ολυμπιακό».

Για τις συνομιλίες του που βγήκαν στον αέρα: «Θα μου επιτρέψετε να μην απαντήσω. Είναι πράγματα που δεν θέλω καν να σχολιάσω. Σε εμένα στη ζωή μου προέχει η ηθική».

Για τον Μπέντο: «Είναι πολύ σοβαρός άνθρωπος και καλός προπονητής. Όλοι οι άνθρωποι κάνουμε λάθη, σε κάνα δυο ματς μπορεί να έκανε κάποια λάθη, όμως με την ΑΕΚ έδειξε ξανά ότι είναι ικανός προπονητής. Ο Ολυμπιακός έχει προπονητή και δεν συμμερίζομαι καθόλου τις φήμες που κυκλοφορούν».

Για τις εκλογές στην ΕΠΟ: «Δεν ασχολούμαι. Και όταν δεν ανακατεύομαι με κάτι, δεν πιστεύω τίποτα και κανέναν»

Για τον Βασσάρα: «Ο Ολυμπιακός δεν ντρέπεται τον Βασσάρα ούτε για ένα σφύριγμα. Δεν του χρωστάει ούτε ένα σφύριγμα στην καριέρα του. Ήταν ένας πολύ καλός διαιτητής, ο μόνος Έλληνας διαιτητής που εκτιμούν στην Ευρώπη. Και επειδή έχει ασχοληθεί πολύ με τη διαιτησία και έχει επιμορφωθεί στο εξωτερικό, είναι ο πιο αξιόλογος και αμερόληπτος άνθρωπος που μπορεί να βοηθήσει την ελληνική διαιτησία, μακράν από τους άλλους. Και είναι πολύ τίμιο παιδί».

Για το αν έπαιξε ρόλο ο γιος του με το πόστο που πήρε ο Βασσάρας: «Δεν ξέρω. Εκείνο που ξέρω όμως είναι ότι πράγματι έχει φιλικές σχέσεις με τον Βασσάρα, είναι γεγονός. Διότι ο Βασσάρας τον είχε βγάλει ασπροπρόσωπο στην Ευρώπη».

Για το αν ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερος από πέρσι και ποιον από τους τρεις αντιπάλους (ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ) θεωρεί πιο δυνατό: «Προσωπικά για εμένα, σαφώς ναι. Δεν θα ξεχωρίσω. Και οι τρεις είναι επικίνδυνοι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα